BREAKING: Gevecht Mike Tyson vs Roy Jones Jr uitgesteld Boks Nieuws
Boks Nieuws

BREAKING: Gevecht Mike Tyson vs Roy Jones Jr uitgesteld

BREAKING: Gevecht Mike Tyson vs Roy Jones Jr uitgesteld
BREAKING: Gevecht Mike Tyson vs Roy Jones Jr uitgesteld

Mike Tyson vs Roy Jones Jr., gepland voor 12 september in Carson, Californië, is uitgesteld. Zo vertellen bronnen zondagnacht aan The Athletic.

Tyson en Jones Jr. zouden op 12 september vechten in een vriendschappelijk gevecht. Echter gaat dit niet door en is er een nieuwe voorlopige datum gepland van 28 november.

Journalist Mike Coppinger van The Athletic kwam met het onverwachte nieuws. Volgens berichten is het team van Tyson van mening dat het uitstellen van het evenement tot later in het jaar de inkomsten zal helpen maximaliseren.

Aantal problemen

Bovendien zijn er enkele zorgen over het gevecht en hoe ver de vechters kunnen gaan met hun aanvallen tegen elkaar in de ring. Ook zouden er problemen zijn met betrekking tot de kwestie van hoofdbeschermers en verplichte dopingtests.

Mike Tyson gaf al eerder aan wanneer de kans zich voordoet op zoek te gaan naar een knock-out. De World Boxing Council sprak haar zorgen eerder uit over de boksmatch. Voor de fans dus nog even langer wachten om de twee bokslegendes in actie te zien.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws