'Mijn tieten laat ik zaterdag weer zien' Boksster slaat terug naar rivaal Nieuws
Nieuws

'Mijn tieten laat ik zaterdag weer zien' Boksster slaat terug naar rivaal

'Mijn tieten laat ik zaterdag weer zien' Boksster slaat terug naar rivaal

Tai Emery had een gedenkwaardige knock-out, gevolgd door een viraal feest na het gevecht tijdens het meest recente BKFC Thailand-evenement. De boksster liet spontaan haar borsten zien aan het publiek. Zij dreigt dit zaterdag weer te doen en ligt nu onder vuur van een rivaal.

Emery pakte een knock-out in de eerste ronde op BKFC Thailand 3 in september tegen Rung-Arun Khunchai en verraste vervolgens het aanwezige publiek met haar blote borsten. Rivaal Britain Hart reageerde deze week op Emery's viering en had het gevoel dat het zou kunnen worden geïnterpreteerd als een klap in het gezicht van echte, hardwerkende vechters.

Ik doe het weer

Emery heeft daar echter geen boodschap aan en zegt haar lichaam te tonen wanneer zij dat wil. "Houd gewoon je bek", zei Emery tegen MMA Fighting over Hart. “Kijk weg als je het niet leuk vindt. Ik ben een harde werker. Ik ben een van de hardste werkers die er is."

De mooie boksster werkte jarenlang als elektricien en werd later pornoster en heeft een eigen OnlyFans page met duizenden volgers. "De volgende keer doe ik het weer, ik laat mijn tieten zien wanneer ik dat wil." Dat belooft wat voor deze zaterdag als de Australische tegen Po Denman op BKFC Thailand 4 vecht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws