'Mietjes!' TikTokkers Island Boys tonen sh*tty kickboks skills Nieuws
Nieuws

'Mietjes!' TikTokkers Island Boys tonen sh*tty kickboks skills

'Mietjes!' TikTokkers Island Boys tonen sh*tty kickboks skills

The Island Boys pronken met hun wonderbaarlijke opvallende talenten, waarvan kickboksen en geen van is. Op social media claimen de twee rappers beter te zijn dan iedereen, terwijl reageerders de twee mietjes noemen met shitty technieken.

Island Boys is een Amerikaans hiphopduo dat bekendheid verwierf via het sociale mediaplatform TikTok. Het duo bestaat uit rappers Kodiyakredd en Flyysoulja. De groep ging viraal vanwege het succes van hun nummer "Island Boys".

Bullshit vechters

Wie kan er dan beter op de kar van BNer en influencer boksen springen dan de sociale sensatie van het moment, de Island Boys: Alex en Franky Venegas. De zelfbenoemde rappers werden beroemd met hun TikTok-hit 'I'm an Island Boy' die in oktober vorig jaar werd uitgebracht.

En zijn sindsdien sociale media-sensaties geworden. Nu lijkt het erop dat ze crossover-sterren willen worden, met een uitstapje naar de (kick?) Bokswereld.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws