'Gek genoeg': Andy van der Meijde vs. Dirk Kuyt in de boksring?
Home / Nieuws / Boks Nieuws / ‘Gek genoeg’: Andy van der Meijde vs. Dirk Kuyt in de boksring?

‘Gek genoeg’: Andy van der Meijde vs. Dirk Kuyt in de boksring?

Laat Dirk Kuyt tegen Andy van der Meijde boksen: 'Gek genoeg'

Dirk Kuyt, voormalig profvoetballer stapt in oktober de boksring in tijdens het Hit It evenement van Rico Verhoeven. Andy van der Meijde zou een goede tegenstander kunnen zijn voor het boksdebuut, zo zegt Remy Bonjasky in zijn Podcast.

Het Hit It evenement belooft nu al een grote publiekstrekker te worden, de mix van entertainment en vechtsport is uniek te noemen. Naast Glory Kampioen Rico Verhoeven die acte de presence zal geven, maar niet om zijn titel zal vechten, werd Kuyt aangekondigd als eerste oud-atleet die zal boksen.

Gek genoeg ervoor

Een tegenstander is nog niet bekend gemaakt, maar een aantal sporter zouden volgens Bonjasky in aanmerking kunnen komen met Van der Meijde als de gedroomde nummer 1. ,,Die kan misschien wel zo gek zijn. Die kan de knop omzetten en zeggen: fuck it, we gaan gewoon knokken en we zien wel waar het schip strandt. Ik zou Van der Meijde graag in de ring willen zien”, zegt Bonjasky.

Van der Meijde zou inderdaad een geschikte kandidaat zijn. in 2016 trainde de oud-voetballer al eens voor een kickbokswedstrijd. Deze viel in het water omdat zijn tegenstander zich last minute terug trok en meer geld eiste voor het gevecht. Wie er tegen Kuyt zal vechten tijdens Hit It blijft nog even spannend, verwacht wordt dat er binnenkort meer nieuws naar buiten komt.

Bekijk ook

Paniek! Vechter stort in tijdens MMA-wedstrijd (video)

Veronika Smolková en Silvia Ambrušová stonden op DFN 7 vorige week tegenover elkaar in een MMA-amateur wedstrijd. Echter ontstond er flinke paniek

'McGregor aan puin slaan': Beruchte UFC'er Masvidal wil gevecht

‘McGregor aan puin slaan’: Beruchte UFC’er Masvidal wil gevecht

Jorge Masvidal wil een gevecht met UFC-ster Conor McGregor op korte termijn.

Boksicoon Tyson Fury steelt harten van fans! 'God genees hem'

Boksicoon Tyson Fury steelt harten van fans! ‘God genees hem’

Tyson Fury, de legendarische bokser heeft de harten gestolen van de fans. De reus met een klein hartje nam de tijd voor de 7-jarige aan botkanker lijdende River Rhodes en sprak een gebed uit voor genezing.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page