Michael Bisping zal niet met pensioen gaan bij UFC London - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Michael Bisping zal niet met pensioen gaan bij UFC London

Michael Bisping zal niet met pensioen gaan bij UFC London

Zojuist is bekend gemaakt dat Michael Bisping niet met pensioen gaat bij UFC London.

De locatie was perfect voor zijn zwanenzang, de timing leek goed, het enige dat ontbrak was een tegenstander. Na een uitputtende lijst en mislukte pogingen om iets gedaan te krijgen, leek het alsof de UFC eindelijk haar ogen had op Rashad Evans. Hij was Bisping’s eerste verlies ooit en klonk als een geweldige manier om zijn carrière te beëindigen. Maar dat gebeurt niet. Michael Bisping vecht niet tegen Evans op UFC Londen, hij vecht zelfs helemaal niet op het event.

Er is een gevecht in de maak voor mezelf, en ik heb tot het einde van de dag om de UFC te vertellen of ik het wel of niet aanneem.

Er is een aanbod gedaan, en alle eerlijkheid tegenover de UFC, ik heb nogal de tijd genomen om ze een antwoord te geven, dus ik heb tot het einde van de dag de tijd om ze een antwoord te geven. Ik ben alleen aan het discussiëren of ik het gevecht aanga. Voor mij, of die mensen nu wel of niet kunnen zien, heb ik een slecht oog. Ik heb een slecht oog en mijn vrouw wil niet dat ik doorga met vechten, en mijn manager wil niet dat ik doorga met vechten. “Zegt Michael Bisping op zijn Believe You Me-podcast.

 

Niet bekend of de beslissing die van Michael Bisping’s of de UFC was, maar hij zal niet vechten op de kaart

De UFC kan Bisping achter de hand houden voor een grotere pay-per-view-kaart nadat hij niet in staat is om een ​interessantere kaart voor Londen samen te stellen. Natuurlijk had Bisping kunnen besluiten om te wachten op een grotere tegenstander om ook beschikbaar te zijn. Details zijn op dit punt schaars en het enige wat we moeten doen is de eenvoudige boodschap van Bisping zelf voor waarheid aannemen.

Het is een klap voor UFC London dat het absoluut niet nodig had

Sinds Darren Till Donald ‘Cowboy’ Cerrone heeft uitgeschakeld, hebben we gewacht om te zien hoe de UFC kon capituleren. Nadat de tegenstander werd genoemd maar niets ooit werd afgerond. Een van de groten waar iedereen op zat te wachten, was Stephen ‘Wonderboy’ Thompson en of deze tegen hem op de kaart zou vechten. We hebben nu vernomen dat hij ook niet op de kaart staat.

Bekijk ook

Bekende bokstrainer (31) vermoord! Verdachte opgepakt

Bekende bokstrainer (31) vermoord! Verdachte opgepakt

Rechercheurs die zijn moord onderzoeken

Boksster Canelo Alvarez bedreigt Lionel Messi! 'Ik sloop je'

Boksster Canelo Alvarez bedreigt Lionel Messi! ‘Ik sloop je’ (video)

Boksster Canelo is op zijn zachtst gezegd niet blij met Messi

UFC-icoon Khabib! 'nooit meer vechten, dit is waarom'

UFC-icoon Khabib! ‘nooit meer vechten, dit is waarom’

Voor Khabib iis vechten al lang een

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page