Melvin Manhoef's vechtsport organisatie 'WFL' keert terug Nieuws
Nieuws

Melvin Manhoef's vechtsport organisatie 'WFL' keert terug

Melvin Manhoef's vechtsport organisatie 'WFL' keert terug

Het ziet er naar uit dat World Fighting League een comeback gaat maken. De organisatie onder leiding van kickboks en MMA-legende Melvin Manhoef rekruteert vechters.

Het is alweer een tijd geleden dat WFL een evenement in de planning had staan. In maart vorig jaar stond het New Talents spektakel gepland. Door de coronapandemie lag ook bij WFL de planning stil maar de organisatie hoopt dit jaar weer flink aan de bak te kunnen.

,,We hebben een aantal events in de planning. Maar we houden een slag om de arm. Zekerheid is er nu niet echt en veel is er afhankelijk van de corona situatie", zegt een woordvoerder van WFL.

Vechters welkom

De evenementen van WFL die een mix maakt van kickboksen en MMA-gevechten zijn zeer geliefd bij de vechtfans in ons land. Veelal vonden deze in Almere of Hoofddorp plaats en werden op tv uitgezonden.

Hoe dat er dit jaar uit gaat zien is nog niet bekend. Wel dat de organisaties vechters aan wil trekken om de matchmaking neer te kunnen zetten. ,,A-Klasse vechters gezocht 65 - 67 KG + 70 - 72 KG vanwege de huidige coronamaatregelen kunnen alleen A-klasse vechters zich aanmelden", is te lezen op social media.

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/ex-vriendin-rico-verhoeven-naamsverandering-is-onderweg/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws