Mellony Geugjes vecht in Januari 2018 op SFC6 in Bulgarije Nieuws
Nieuws

Mellony Geugjes vecht in Januari 2018 op SFC6 in Bulgarije

Mellony Geugjes vecht in Januari 2018 op SFC6 in Bulgarije

Vanmorgen kondigde Mellony Geugjes aan dat zij 13 januari 2018 een gevecht heeft op SFC6 in Sofia Bulgarije

Net herstellende van haar verlies tegen Kana op Krush en onderweg vanuit Japan naar Nederland laat Mellony Geugjes het er niet bij zitten. Zij twitterde vanmorgen dat haar volgende gevecht een MMA partij zal zijn en wel op SFC6 wat op 13 januari 2018 gehouden wordt in Sofia, Bulgarije. Zij zal aantreden tegen de Roemeense Cristina Stanciu.

Mellony Geugjes vecht in Januari 2018 op SFC6 in Bulgarije

Geugjes is een veelzijdige vechter

Dat Geugjes een veelzijdige vechter is heeft zij al eerder laten zien en MMA is dan ook geen geheim voor haar. Al eerder op 4 juni van dit jaar versloeg de Nederlandse Christina Stelliou uit Griekenland, dit was ook in Sofia. Zij wist haar tegenstander door middel van verwurging te verslaan. Daarvoor echter verloor zij een aantal MMA partijen.

Over Spartacus Fighting Championship / SFC6

Het meest spectaculaire evenement in de MMA-wereld in Bulgarije, dat ook wereldwijd wordterkend - Spartacus (SFC6), zal plaats vinden de Arena Armeec Hall in Sofia. Het prestigieuze toernooi is op 13 januari weer in actie met zijn zesde editie, die meer dan 15 MMA- en K1-stijlgevechten zal bevatten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws