Mellony Geugjes treft Lanchana Green op UCMM 55 Londen Nieuws
Nieuws

Mellony Geugjes treft Lanchana Green op UCMM 55 Londen

Mellony Geugjes treft Lanchana Green op UCMM 55 Londen

Op zaterdag 12 mei zal Mellony Geugjes Lanchana Green treffen op UCMMA 55 in Londen

Mellony Geugjes zal zich in de kooi bevinden met Lanchana Green uit Engeland, het UCMMA 55 event zal plaatsvinden in TROXY in Londen. Geugjes een van de vrouwelijke topvechters van Mike's Gym en die haar sporen al veelvuldig verdiend heeft in zowel MMA en het kick en Thaiboksen ziet vol vertrouwen uit naar deze partij. Haar tegenstander Lanchana Green met een MMA Record: 1-1-1 (Win-Loss-Draw), heeft onder andere tegen Ashely Cummins gestaan die mee deed aan UFC TUF season 26, deze partij won Lanchana Green.

Geugjes niet onder de indruk van Lanchana Green

Dat Mellony Geugjes niet onder de indruk is van haar tegenstander en met zelfvertrouwen de kooi in zal gaan is duidelijk. Zij heeft al meerdere partijen in het MMA gevochten en op haar naam staan. Zij overklast dan ook het MMA record van Lanchana, een partij om naar uit te kijken dat is zeker. En de moeite waard om naar Londen af te reizen om er zelf bij te zijn, tenslotte heb je tegenwoordigvoor weinig geld een ticket of treinkaartje naar Londen.

Mellony Geugjes treft Lanchana Green op UCMM 55 Londen

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws