Meisje gered door MMA training: 'slaat aanvaller knock-out' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Meisje gered door MMA training: ‘slaat aanvaller knock-out’

Meisje gered door MMA training: ‘slaat aanvaller knock-out’

Alexandra Rosa Florez (L) tijdens MMA training, rechts de aanvaller

Eerste kerstdag liep voor de Amerikaanse Alexandra Rosa Florez niet zo als zij had gedacht. In plaats van kerst te vieren met vrienden, moest zij zich verdedigen en sloeg de oom van een vriend knock-out.

Flores die studeert aan de Kansas State University en een fervent beoefenaar is van BJJ en MMA, kwam in een nare situatie terecht. Terwijl zij kerst vierde met vrienden sloeg de stemming al snel om.

“Ik vierde feest bij een vriend, waarvan ik regelmatig voor zijn vader zorg. Hij had mij uitgenodigd om kerst te komen vieren. Het was super gezellig totdat de broer van mijn vriend (50) en zijn vrouw naar het kerstdiner kwamen, ” Zegt Florez op Facebook waar zij haar verhaal poste.

Vuile hoer

“Hij gedroeg zich als een klootzak vanaf het moment dat hij binnenkwam. Hij begon met wat beledigingen totdat de zaak verergerde en hij fysiek werd. Hij begon mij te duwen en schol mij uit voor vuile hoer, die niet betaald werd voor haar diensten. ”

“Ik negeerde de eerste opmerkingen die hij had gemaakt. Hij had een boze blik in zij ogen en ik lachte als een slim iemand en hield oogcontact in plaats van achteruit te lopen. Hij gooide zijn bestek en bord op de grond en was de hele tijd luid, onaangenaam en onbeleefd. “

Bevrijd

“Hij greep ineens mijn shirt en deed een stap achteruit. Hij reikte om het weer vast te grijpen en ik sloeg hem twee keer. Hij hief zijn vuist op en wilde mij slaan. Ik sloeg hem opnieuw. Hij viel op me en probeerde me te wurgen. “

“Maar ik beschermde mijzelf met mijn knie. Hij werd van me afgetrokken door de vader van mijn vriend, die een voet op de tafel had gezet. De broer kwam weer naar me toe. Ik sloeg hem en greep zijn jas, gooide hem op de rond en knielde bovenop hem. Sloeg hem knock-out met een laatste klap. “

Eens maar nooit weer

“De politie kwam en vroeg of ik aangifte wilde doen maar aangezien ik zelf niet echt gewond was vond ik dat niet nodig. Ik denk dat hij zei lesje wel geleerd heeft. Ik raadt dan ook iedere vrouw aan BJJ, MMA of kickboksen te gaan om zich te leren verweren, ” eindigt Florez.

De man had klaarblijkelijk zijn lesje geleerd en deed zelf ook geen aangifte. En zal voortaan wel oppassen voordat hij weer zo’n actie onderneemt.

Bekijk ook

‘Watskebeurt?’: MMA-vechter knock-out, rivaal wil op de vuist (video)

Kai Kara-France schakelde zijn rivaal, de Braziliaan Rogério Bontorin, uit in een tijdens UFC 259 ...

Verbolgen ex-UFC kampioen Petr Yan haalt uit naar opvolger

Petr Yan verloor zaterdag door zijn eigen schuld de UFC-wereldtitel aan Aljamain Sterling. De Rus ...

Super knock-out uit een wel heel onverwachte hoek (video)

What’s better – the tomahawk elbow or the referee’s save? 😳 @MarkAbelardoMMA #ONEFistsOfFury2 #WeAreONE #ONEChampionship ...