Mega hoog bedrag voor Woodley om tegen Jake Paul te boksen - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Mega hoog bedrag voor Woodley om tegen Jake Paul te boksen

Mega hoog bedrag voor Woodley om tegen Jake Paul te boksen

Tyron Woodley, de voormalige UFC-kampioen zal voor zijn wedstrijd tegen Youtube-ster Jake Paul het meeste geld ooit verdienen. Woodley gaat meerdere miljoenen dollars verdienen om met Paul te boksen, onthult Woodley’s manager Malki Kawa.

Nadat officieel was gemaakt dat Woodley tegen Paul gaat boksen, beweerde de voormalige UFC-kampioen dat dit de grootste uitbetaling in zijn carrière zou zijn. Volgens Kawa heeft hij voor Woodley een betere deal uitonderhandeld dan die voormalig UFC’er Ben Askren kreeg voor zijn gevecht met Paul. Askren kreeg maar 1 miljoen. Kawa zegt dat Woodley miljoenen dollars zal verdienen.

Lekker verdienen

,,Hij wordt heel goed betaald”, zei Kawa over Woodley’s deal. ,,Het is een van de beste deals die ik ooit heb gedaan. Voor een man in zijn situatie was het een geweldige deal. Hij krijgt een groot basisbedrag. naast vergoeding voor de wereldwijde Pay Per Views”, zegt Kawa. Zijn basisgarantie loopt al in de miljoenen. Voeg alle extra dingen toe, het is echt een dikke binnenloper. “

Bekijk ook

Rico KO’t Jamal! OORLOG IN DE RING

Rico Verhoeven heeft zijn Glory wereldtitel veilig gesteld,

KO! Gökhan Saki trapt James McSweeney naar verlies

Legende Saki lag flink onder vuur door McSweeney

Wraak voor Badr! Plazibat MEPT Adegbuyi ‘KO’ in verhit gevecht

In de eerste ronde liep Adegbuyi tegen een rechterhoek aan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page