'Ik sla zijn bek dicht': Woodley zweert BITCH Jake Paul te vernietigen - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / ‘Ik sla zijn bek dicht’: Woodley zweert BITCH Jake Paul te vernietigen

‘Ik sla zijn bek dicht’: Woodley zweert BITCH Jake Paul te vernietigen

'Ik sla zijn bek dicht': Woodley zweert BITCH Jake Paul te vernietigen

Tyron Woodley zegt degene te zijn die een eind gaat maken aan de ‘onzin bokscarierre’ van YouTuber Jake Paul. Gisteren werd bekend dat de twee het gevecht aangaan en Woodley zegt dat hij Paul voor eens en altijd terecht zal wijzen.

Dit wordt het gemakkelijkste gevecht van mijn carrière en de grootste betaaldaG van mijn carrière”, zegt Woodley over zijn aanstaande clash met Paul. De voormalige UFC-kampioen is klaar om een lading dollars te verdienen in zijn eerste poging tot professioneel boksen.

Niet wachten

Als er niets anders is, is het duidelijk dat de professionele bokscarrière van Jake Paul serieus geld met zich meebrengt. De YouTuber die vechter is geworden, heeft een reeks onwaarschijnlijke tegenstanders aangetrokken om het tegen hem op te nemen in de ring, voor wat normaal gesproken zou worden beschouwd als de onderkant van het competitieve spectrum van boksen.

Woodley ziet zich als de verlosser en de man om Paul uit de vecht scene te halen; ,,Kortom, ze brachten me om de vuilnis buiten te zetten. Ik kan niet wachten om deze bitch zijn mond te snoeren. Dit wordt gedaan voor de cultuur, de hele MMA/boksgemeenschap, om deze man te verlossen van vechtsporten.”

Bekijk ook

Hoe laat vecht Rico tegen Jamal vanavond: ‘Gratis kijken’

Vandaag 23 oktober is het dan zover

Genadeklap! ‘Jamal’s kans tegen Rico is nu’ (video)

De stand tussen Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik is 1-1

Hesdy mag niet naar Glory! ‘Tijd voor actie’

Laat het me weten...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page