'Ik sla zijn bek dicht': Woodley zweert BITCH Jake Paul te vernietigen Nieuws
Nieuws

'Ik sla zijn bek dicht': Woodley zweert BITCH Jake Paul te vernietigen

'Ik sla zijn bek dicht': Woodley zweert BITCH Jake Paul te vernietigen

Tyron Woodley zegt degene te zijn die een eind gaat maken aan de 'onzin bokscarierre' van YouTuber Jake Paul. Gisteren werd bekend dat de twee het gevecht aangaan en Woodley zegt dat hij Paul voor eens en altijd terecht zal wijzen.

Dit wordt het gemakkelijkste gevecht van mijn carrière en de grootste betaaldaG van mijn carrière", zegt Woodley over zijn aanstaande clash met Paul. De voormalige UFC-kampioen is klaar om een lading dollars te verdienen in zijn eerste poging tot professioneel boksen.

Niet wachten

Als er niets anders is, is het duidelijk dat de professionele bokscarrière van Jake Paul serieus geld met zich meebrengt. De YouTuber die vechter is geworden, heeft een reeks onwaarschijnlijke tegenstanders aangetrokken om het tegen hem op te nemen in de ring, voor wat normaal gesproken zou worden beschouwd als de onderkant van het competitieve spectrum van boksen.

Woodley ziet zich als de verlosser en de man om Paul uit de vecht scene te halen; ,,Kortom, ze brachten me om de vuilnis buiten te zetten. Ik kan niet wachten om deze bitch zijn mond te snoeren. Dit wordt gedaan voor de cultuur, de hele MMA/boksgemeenschap, om deze man te verlossen van vechtsporten.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws