Connor McGregor microfoon expres gesaboteerd tijdens pers conferentie? Nieuws
Nieuws

Connor McGregor microfoon expres gesaboteerd tijdens pers conferentie?

Connor McGregor microfoon expres gesaboteerd tijdens pers conferentie?

Fans boos na pers conferentie McGregor vs Mayweather!

Gisteravond werd de lang verwachte eerste grote pers conferentie gehouden vanuit Staples Center in Los Angeles, California voor het aanstaande gevecht tussen Connor McGregor en Floyd Mayweather op 26 augustus aanstaande. Het beloofde een waar spektakel te worden en miljoenen fans zaten dan ook gespannen aan de spreekwoordelijke buis gekluisterd.

Connor McGregor microfoon expres gesaboteerd tijdens pers conferentie?

It's show time

Na een aantal flinke reclames voorbij te hebben zien komen, kwam McGregor als eerste op de bühne, heftig op kauwgom kauwend. Op de beats van een stuk stevige opkomst muziek (Mayweather) bewoog hij zich al dansend voort over het podium, wachtend op de komst van Mayweather. Deze nam zijn tijd en kwam relaxed ogend het podium op. Beide heren namen gelijk hun staredown posities aan (eye ballin), wel op gepaste afstand. Waar Maywether de rust zelve bleek begon McGregor met verbale uitdaging (jammer dat deze niet echt te horen was). Dit leek Mayweather echter niets te doen. En deze bleef rustig McGregor aanstaren.

Gevecht tussen boksbond en de UFC

Dana White president van de UFC was aanwezig die McGregor met veel lawaai aankondigde. Het lijkt niet alleen gevecht tussen McGregor en Mayweather te worden maar ook tussen de boksbond en de UFC. Mayweather werd aangekondigd als zijnde de best verkopende bokser ooit met het grootste record aan verkochte PPV (pay Per view), duidelijk dat geld wellicht belangrijker is dan de sport? McGregor maakte van de gelegenheid gebruik om zijn eigen maatpak lijn te promoten, mensen waar gaat het heen? Hij maakte Mayweather met de grond gelijk omdat hij er shabby bij liep in een trainingspak. Waarop Mayweather een cheque met 100 miljoen dollar er op liet zien en aangaf dat hij van dat geld nog niets had gebruikt, money over sport?

Knockout in vier ronden

McGregor beloofde om Mayweather binnen vier rondes knockout te slaan. Hij liet niets over van de boksregels noch van Mayweather. En gaf aan dat Mayweather niet gewend is aan het geweld wat een MMA vechter mee brengt in de ring." Ik ben niet bang om op de boksregels te vechten zei McGregor, Mayweather zou het op MMA regels niet overleven", let maar op hij gaat neer in vier ronden. Mayweather op zijn beurt kwam op met het scanderen van "hard work, hard work". Toegejuicht door zijn fans. Mc Gregor viel constant in, echter leek het of zijn microfoon express op de mute stand werd gezet. Dit er irritatie van fans, op twitter was het een hele hype, kwade opzet of ......

Kijk hier de hele persconferentie op je gemak en oordeel zelf!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws