Connor McGregor microfoon expres gesaboteerd tijdens pers conferentie? - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Connor McGregor microfoon expres gesaboteerd tijdens pers conferentie?

Connor McGregor microfoon expres gesaboteerd tijdens pers conferentie?

Fans boos na pers conferentie McGregor vs Mayweather!

Gisteravond werd de lang verwachte eerste grote pers conferentie gehouden vanuit Staples Center in Los Angeles, California voor het aanstaande gevecht tussen Connor McGregor en Floyd Mayweather op 26 augustus aanstaande. Het beloofde een waar spektakel te worden en miljoenen fans zaten dan ook gespannen aan de spreekwoordelijke buis gekluisterd.

Fans boos na pers conferentie McGregor vs Mayweather!

It’s show time

Na een aantal flinke reclames voorbij te hebben zien komen, kwam McGregor als eerste op de bühne, heftig op kauwgom kauwend. Op de beats van een stuk stevige opkomst muziek (Mayweather) bewoog hij zich al dansend voort over het podium, wachtend op de komst van Mayweather. Deze nam zijn tijd en kwam relaxed ogend het podium op. Beide heren namen gelijk hun staredown posities aan (eye ballin), wel op gepaste afstand. Waar Maywether de rust zelve bleek begon McGregor met verbale uitdaging (jammer dat deze niet echt te horen was). Dit leek Mayweather echter niets te doen. En deze bleef rustig McGregor aanstaren.

Gevecht tussen boksbond en de UFC

Dana White president van de UFC was aanwezig die McGregor met veel lawaai aankondigde. Het lijkt niet alleen gevecht tussen McGregor en Mayweather te worden maar ook tussen de boksbond en de UFC. Mayweather werd aangekondigd als zijnde de best verkopende bokser ooit met het grootste record aan verkochte PPV (pay Per view), duidelijk dat geld wellicht belangrijker is dan de sport? McGregor maakte van de gelegenheid gebruik om zijn eigen maatpak lijn te promoten, mensen waar gaat het heen? Hij maakte Mayweather met de grond gelijk omdat hij er shabby bij liep in een trainingspak. Waarop Mayweather een cheque met 100 miljoen dollar er op liet zien en aangaf dat hij van dat geld nog niets had gebruikt, money over sport?

Knockout in vier ronden

McGregor beloofde om Mayweather binnen vier rondes knockout te slaan. Hij liet niets over van de boksregels noch van Mayweather. En gaf aan dat Mayweather niet gewend is aan het geweld wat een MMA vechter mee brengt in de ring.” Ik ben niet bang om op de boksregels te vechten zei McGregor, Mayweather zou het op MMA regels niet overleven”, let maar op hij gaat neer in vier ronden. Mayweather op zijn beurt kwam op met het scanderen van “hard work, hard work”. Toegejuicht door zijn fans. Mc Gregor viel constant in, echter leek het of zijn microfoon express op de mute stand werd gezet. Dit er irritatie van fans, op twitter was het een hele hype, kwade opzet of ……

Kijk hier de hele persconferentie op je gemak en oordeel zelf!

 

Bekijk ook

GENADE! Deze rivalen spaarde UFC-ster Khabib voor ernstig letsel

Ex-UFC-kampioen Khabib onthult dat hij met een aantal tegenstanders hij 'heel voorzichtig' was om deze niet permanent te beschadigen.

Anthony Joshua: ‘Het gevecht met Tyson Fury komt er, wat er ook gebeurt’

Bepaalt blij is Joshua niet met Fury en vindt dat deze en zijn team de complete bokswereld in haar hemd heeft laten staan.

RIVALEN OPGEPAST! Hier komt UFC-ster SPEEDY McGregor

Conor McGregor staat over een kleine maand tegenover Dustin Poirier in de UFC kooi.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page