McGregor vs. Khabib: ‘Ierse en Russische fans wellicht op de vuist’ Nieuws
Nieuws

McGregor vs. Khabib: ‘Ierse en Russische fans wellicht op de vuist’

McGregor vs. Khabib: ‘Ierse en Russische fans wellicht op de vuist’
McGregor vs. Khabib: ‘Ierse en Russische fans wellicht op de vuist’

De angst zit er goed in bij een aantal MMA-fans, men vreest voor gewelddadigheden rondom het UFC- gevecht van de eeuw, tussen Conor McGregor en Khabib Nurmagomedov.

McGregor is een meester in het beledigen van zijn tegenstanders, ook Nurmagomedov werd niet gespaard in de aanloop naar UFC 229 waar beiden vechters hun krachten zullen meten. Er wordt gevreesd dat McGregor deze keer te ver is gegaan in zijn uitspraken en beledigingen.

Nurmagomedov is afkomstig uit Dagestan en McGregor uitte dan ook zijn ongezouten mening over haar inwoners. Nurmagomedov liet zich niet onbetuigd en nam de Ierse fans en het land ook even onderhanden.

Fans blijven weg

Ettelijke fans hebben te kennen gegeven niet in de zaal plaats te durven nemen uit angst voor onlusten tussen de Russen en Ieren. Beide groepen zijn flink vertegenwoordigd in Amerika, en zullen dan ook massaal aanwezig zijn, naast de meegereisde fans.

Ook Brendan Schaub (ex MMA vechter) die de analyses doet over de gevechten bij de UFC zal zich niet laten zien. Hij is bang dat de boel escaleert en dat zaken flink uit de hand lopen. Ook de beveiliging zal flink aangescherpt worden tijdens het event.

In de praktijk verlopen UFC-events merendeels ordentelijk en komen rellen welhaast niet voor. Maar om zaken voor te zijn worden niet nader toegelichte veiligheidsmaatregelen getroffen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws