McGregor vs. Khabib: ‘Ierse en Russische fans wellicht op de vuist’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / McGregor vs. Khabib: ‘Ierse en Russische fans wellicht op de vuist’

McGregor vs. Khabib: ‘Ierse en Russische fans wellicht op de vuist’

Khabib Nurmagomedov en Conor McGregor eindelijk officieel

De angst zit er goed in bij een aantal MMA-fans, men vreest voor gewelddadigheden rondom het UFC- gevecht van de eeuw, tussen Conor McGregor en Khabib Nurmagomedov.

McGregor is een meester in het beledigen van zijn tegenstanders, ook Nurmagomedov werd niet gespaard in de aanloop naar UFC 229 waar beiden vechters hun krachten zullen meten. Er wordt gevreesd dat McGregor deze keer te ver is gegaan in zijn uitspraken en beledigingen.

Nurmagomedov is afkomstig uit Dagestan en McGregor uitte dan ook zijn ongezouten mening over haar inwoners. Nurmagomedov liet zich niet onbetuigd en nam de Ierse fans en het land ook even onderhanden.

Fans blijven weg

Ettelijke fans hebben te kennen gegeven niet in de zaal plaats te durven nemen uit angst voor onlusten tussen de Russen en Ieren. Beide groepen zijn flink vertegenwoordigd in Amerika, en zullen dan ook massaal aanwezig zijn, naast de meegereisde fans.

Ook Brendan Schaub (ex MMA vechter) die de analyses doet over de gevechten bij de UFC zal zich niet laten zien. Hij is bang dat de boel escaleert en dat zaken flink uit de hand lopen. Ook de beveiliging zal flink aangescherpt worden tijdens het event.

In de praktijk verlopen UFC-events merendeels ordentelijk en komen rellen welhaast niet voor. Maar om zaken voor te zijn worden niet nader toegelichte veiligheidsmaatregelen getroffen.

Bekijk ook

⚠️ 🎥 Whiplash: Duw kost UFC’er Klose wedstrijd

Drakkar Klose kan niet vechten vandaag tegen Jeremy Stephens

🎥 😩 Pootje auw: Fedosov snel klaar met rivaal Majidov

Andrey Fedosov kwam vanavond in actie tegen Mahammadrasul Majidov

Van Dijke pakt titel op EK judo, Polling haakt af

Sanne van Dijke heeft op de EK judo in Lissabon (Portugal), de 70 kilo titel in de wacht gesleept.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page