McGregor verwerpt Lomachenko als sparringspartner - Vechtsport Info
Home / Nieuws / McGregor verwerpt Lomachenko als sparringspartner

McGregor verwerpt Lomachenko als sparringspartner

Conor McGregor zegt dat super vedergewicht kampioen Vasyl Lomachenko niet is wat hij zoekt in een sparringspartner!

Om klaar te zijn voor zijn 26 augustus strijd tegen Floyd Mayweather wijst McGregor erop dat Lomachenko een southpaw en weltergewicht in de 120lbs regionen is. Mayweather is een weltergewicht in de 150 regionen en hij vecht uit een orthodoxe houding.

Conor McGregor zegt dat super vedergewicht kampioen Vasyl Lomachenko niet is wat hij zoekt in een sparring partner!

Super bantamgewicht Guillermo Rigondeaux

McGregor zegt dat hij meer in super bantamgewicht Guillermo Rigondeaux ziet. Hij vraagt ​​zich af waarom Lomachenko nog steeds niet tegen de 36-jarige Cubaanse gevochten heeft. McGregor is van mening dat Lomachenko zichzelf meer moet uitdagen door betere tegenstanders in zijn procarriere te bevechten.

Dit komt nadat de 29-jarige Lomachenko zich vrijwillig opgaf om met hem te sparren. Lomachenko publiceerde op sociale media een bericht dat hij hem zou helpen met sparring. Lomachenko bood McGregor aan te helpen nadat de voormalige 2-divisie wereldkampioen Paulie Malignaggi stopte met de UFC-ster nadat 2 foto’s van hun sparringsessie uitgelekt waren. Malignaggi zei dat hij ook niet voor de sparring was betaald. Het is onduidelijk wat er met dat probleem gebeurd is.

Lomachenko te klein is om als sparringspartner te worden gebruikt

‘Allereerst is hij 120 pond’, zei McGregor dat Lomachenko te klein is om als sparringspartner te worden gebruikt. “Ten tweede is hij een southpaw. Ik ben zelf meer van een [Guillermo] Rigondeaux man. Ik voelde dat hij wilde sparren? Dat is de keuze die hij moet maken. Hij kan deze niet aan. Ik denk dat hij zich meer moet uitdagen. Maar hij is behoorlijk bekwaam, maar hij is niet van toepassing op dit kamp, ​​’zei McGregor.

Lomachenko is 5’6 “, en hij is zo lang of zwaar als de 5’8” Mayweather. Hoewel het goed zou zijn voor McGregor om met iemand zo talentvol als Lomachenko te sparren, zou het hem niet helpen om zichzelf voor een stijl van iemand dan Mayweather klaar te maken.

Lomachenko heeft zijn kansen verspeeld

McGregor heeft gelijk over Lomachenko, en zichzelf niet uitdagen. Hij heeft een aantal fatsoenlijke gevechten gehad sinds hij pro is geworden, maar hij heeft zeker zijn kansen verspeeld wanneer het tegen Rigondeaux en Mikey Garcia zou opnemen. Die 2 jongens zijn echt bedreigingen voor Lomachenko, en hij is glaciaal langzaam in die gevechten. Het lijkt bijna alsof Lomachenko het Rigondeaux gevecht niet wil, omdat hij geen interesse heeft in het ontmoeten van Rigondeaux.

Bekijk ook

Elleboog koning maakt gehakt van rivaal in bloedig gevecht

Bloedbad! Elleboog koning maakt gehakt van rivaal | video

Met een paar venijnige elleboogstoten

Boksster Bridges halfnaakt bij weging wedstrijd | video

Boksster Bridges halfnaakt bij weging wedstrijd | video

Ebanie Bridges weet hoe zij de aandacht moet trekken

Van Shaolin monnik tot UFC-ster! 'Dit is de Monkey King'

Van Shaolin monnik tot UFC-ster! ‘Dit is de Monkey King’

Na een training bij Shaolin Masters besloot Song zijn nieuwe MMA-droom na te jagen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page