McGregor liegt over beenblessure? 'Wij wisten van niks'
Home / Nieuws / McGregor liegt over beenblessure? ‘Wij wisten van niks’

McGregor liegt over beenblessure? ‘Wij wisten van niks’

McGregor liegt over beenblessure? 'Wij wisten van niks'

Conor McGregor’s beweringen dat van tevoren bekend was dat hij een enkel blessure zou hebben wordt weerlegt door NAC-topman Bob Bennett. Deze zegt van niets te weten en dat er anders actie zou zijn geweest.

Volgens Bob Bennett, uitvoerend directeur van de Nevada Athletic Commission (NAC), hadden hij en anderen binnen het sanctieorgaan geen kennis van een beenblessure bij McGregor voorafgaand aan UFC 264. Direct na het luiden van de bel drong de Ier er op aan dat zijn TKO verlies een dokter stop was.

Later beweerde McGregor dat hij al geblesseerd het gevecht met Dustin Poirier in ging, gevolgd door een aanrol foto’s. Daarop was te zien dat de enkel van de Ier ingetapet was en in bad met ijsblokken werd gekoeld. Critici nemen dit niet serieus, den geloven McGregor niet die zei dat de NAC er vanaf wist.

Wij wisten van niks

Nu zegt NAC topman Bennet dus van niets te weten. ,,”ls we ooit willens en wetens informatie hadden dat een vechter niet geschikt was om te vechten, zouden we ze niet laten knokken”, zei Bennett vrijdag. ,,Het zou naar een arts gaan, en een arts zou die beslissing nemen als de deskundige.”

De bewering van McGregor roept vragen op over wat de UFC en NAC mogelijk hebben geweten over een mogelijke blessure voorafgaand aan het gevecht, of dat McGregor eerlijk is. De NAC weigert overigens medische documenten openbaar te maken. Dit werd verzocht door website MMAJunkie, die benieuwd waren of daar een dergelijke blessure werd gemeld.

Bekijk ook

Vechtmachine ‘Kayla’ pakt 2e miljoen tijdens titelgevecht

Kyla Harrison heeft het weer geflikt,

Rico Verhoeven: ‘Ik heb het verkloot’ (video)

Tijdens mijn tweede gevecht met Badr voelde ik mij mentaal niet goed

Welterusten! Boksdebutant scoort ‘KO’ van het jaar (video)

Antoine Cobb scoorde in zijn eerste prof bokswedstrijd een dikke knock-out.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page