McGregor eindigt rivaliteit: 'Respect Daniel, ga door, God zegen'
Home / Nieuws / McGregor eindigt rivaliteit: ‘Respect Daniel, ga door, God zegen’

McGregor eindigt rivaliteit: ‘Respect Daniel, ga door, God zegen’

Conor McGregor, UFC-ster heeft schijnbaar zijn ruzie met Daniel Cormier beëindigd. De Ier zette die kracht bij en tweette “Respect Daniel ga door, God zegene je.” De Ier heeft de laatste tijd flink wat ruzie gezocht met diverse vechters, onder andere met Cormier die nu ten einde lijkt.

McGregor heeft de laatste tijd wat foto’s geplaatst op sociale media bij verschillende andere vechters. Cormier was een van degenen over wie hij een aantal kritische dingen te zeggen had. Waaronder de suggestie dat Cormier dronken was voor een UFC 264 media dag.

De aanzet tot het oplossen van de ruzie lijkt een lijst die Cormier samenstelde met in zijn ogen de beste vechters, McGregor voert die lijst aan. Het lijkt op een handreiking van Cormier naar de Ier die deze klaarblijkelijk accepteerde.

Goede zet

,,Eerlijk, hoewel ik zou zeggen dat ik positie 1 t/m 5 zou moeten bezetten voordat anderen volgen, maar ik begrijp het”, reageerde McGregor. Respect Daniël, ga zo door, gods zegen. ” Het is goed om te zien dat McGregor en Cormier hun rivaliteit schijnbaar hebben beslecht.

Hoewel Cormier kritiek had op de vechtkwailiteiten van McGregor in de nasleep van zijn UFC 264 TKO-verlies tegen Dustin Poirier. Was het toch nogal bizar om te zien hoe de Ier Cormier uitdaagde tot een gevecht, aangezien Cormier geen actieve vechter meer is en deze in de zwaargewicht divisie vocht terwijl de Ier een lichtgewicht is.

Bekijk ook

Denise Kielholtz in actie tijdens Bellator London

Denise Kielholtz heeft haar eerste boeking voor 2022 te pakken

‘Schotwond!’ MMA-vechter (22) dood aangetroffen in appartement

De getalenteerde MMA-vechter werd zondagavond dood aangetroffen

Jake Paul stopt geld in de UFC! ‘Meesterlijke zet’

Jake Paul lijkt een meesterlijke zet te hebben gezet

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page