'McGregor's dagen zijn geteld!' Poirier heeft hem gebroken (video)
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ‘McGregor’s dagen zijn geteld!’ Poirier heeft hem gebroken (video)

‘McGregor’s dagen zijn geteld!’ Poirier heeft hem gebroken (video)

Georges St-Pierre, UFC-legende, zegt dat Dustin Poirier ‘metaal Conor McGregor gesloopt’ heeft. En denkt dat McGregor ‘een deel van zijn vaardigheden heeft verloren’.

Er zijn maar weinig vechters in de geschiedenis die hun MMA-carrière zo behendig hebben doorlopen als Georges St-Pierre. Dus wanneer de voormalige UFC-kampioen kijkt naar hoe McGregor het laatste hoofdstuk van zijn eigen carrière heeft aangepakt. Moet hij concluderen dat deze voorbij zijn hoogtijdagen is.

Als McGregor niet van koers verandert en zijn verlangen om Poirier voor een vierde keer te bevechten, is het voorbij voor de Ier. ,,Omdat Conor een erg trotse vechter is wil hij nog een keer”, zegt St-Pierre in the MMA-hour.

Herpak jezelf

..Maar als ik zijn manager was, zou ik niet willen dat mijn cliënt terugkomt om opnieuw tegen dezelfde man te vechten voor de vierde keer. Alleen al omdat het nu lijkt alsof Dustin , McGregor mentaal gesloopt heeft, het lijkt of zijn dagen geteld zijn.”

Toch kan de Ier het tij nog keren volgens St-Pierre. ,,McGregor moet meer tijd in de MMA-kooi doorbrengen om zichzelf, de manier waarop hij beweegt en zijn capaciteiten te vinden. Het lijkt erop dat hij door zijn inactiviteit iets van zijn bekwaamheid heeft verloren.”

Bekijk ook

Werken aan een positieve transformatie met een personal training Amersfoort

Wil jij graag gaan sporten, maar hou je er niet van om naar een grote volle sportschool te gaan dan is een personal training iets voor jou!

Is krachttraining in combinatie met vechtsport wel mogelijk?

Biedt het überhaupt voordelen?

Waarom vechtsporten zo populair zijn om op te wedden

Veel mensen wedden op sport.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page