'McGregor's dagen zijn geteld!' Poirier heeft hem gebroken (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

'McGregor's dagen zijn geteld!' Poirier heeft hem gebroken (video)

'McGregor's dagen zijn geteld!' Poirier heeft hem gebroken (video)

Georges St-Pierre, UFC-legende, zegt dat Dustin Poirier 'metaal Conor McGregor gesloopt' heeft. En denkt dat McGregor 'een deel van zijn vaardigheden heeft verloren'.

Er zijn maar weinig vechters in de geschiedenis die hun MMA-carrière zo behendig hebben doorlopen als Georges St-Pierre. Dus wanneer de voormalige UFC-kampioen kijkt naar hoe McGregor het laatste hoofdstuk van zijn eigen carrière heeft aangepakt. Moet hij concluderen dat deze voorbij zijn hoogtijdagen is.

Als McGregor niet van koers verandert en zijn verlangen om Poirier voor een vierde keer te bevechten, is het voorbij voor de Ier. ,,Omdat Conor een erg trotse vechter is wil hij nog een keer", zegt St-Pierre in the MMA-hour.

Herpak jezelf

..Maar als ik zijn manager was, zou ik niet willen dat mijn cliënt terugkomt om opnieuw tegen dezelfde man te vechten voor de vierde keer. Alleen al omdat het nu lijkt alsof Dustin , McGregor mentaal gesloopt heeft, het lijkt of zijn dagen geteld zijn."

Toch kan de Ier het tij nog keren volgens St-Pierre. ,,McGregor moet meer tijd in de MMA-kooi doorbrengen om zichzelf, de manier waarop hij beweegt en zijn capaciteiten te vinden. Het lijkt erop dat hij door zijn inactiviteit iets van zijn bekwaamheid heeft verloren.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws