Mayweather weddenschap van 400.000 op KO geweigerd! – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Mayweather weddenschap van 400.000 op KO geweigerd!

Mayweather weddenschap van 400.000 op KO geweigerd!

Mayweather probeerde 400.000 dollar op zichzelf in te zetten dat hij McGregor knockout zou slaan, maar mocht het niet!

Nu het geld gevecht van de eeuw tussen Conner McGregor en Floyd Mayweather voorbij is, komen er alleen allerlei saillante details naar boven. Verwacht wordt dat Floyd Mayweather Jr. minstens 300 miljoen dollar heeft verdiend voor zijn 10e ronde TKO overwinning over Conor McGregor afgelopen weekend in Las Vegas. Maar dat heeft hem niet belet om iets meer te doen, door op zichzelf te wedden.

In Nevada mag een vechter op zichzelf wedden

Volgens ESPN ging Mayweather naar het M Resort-wedkantoor rond 15.30 uur plaatselijke tijd (een half uur voor de undercard begon op Fox) en probeerde hij $ 400.000 in te zetten op het gevecht dat eindigde op onder 9,5 rondes op -200. Er was echter wel een probleem, in Nevada mag een vechter danwel op zichzelf wedden, maar meestal alleen op een rechtstreekse overwinning. Geen rekwisieten zoals een knockout, of TKO.

Het casino probeerde erachter te komen of ze de weddenschap juridisch kon inzetten, terwijl Floyd wachtte. Vervolgens probeerde hij het geld op zichzelf in te zetten, door in plaats winst verlies als inzet aan te geven, maar ze wisten niet of ze dat ook zouden kunnen aannemen. Hij wachten duurde te lang en hij vertrok zonder de inzet te plaatsen.

Floyd bevestigde dat zij hem wilden laten wedden, maar via een van zijn mensen toch een aantal inzetten voor elkaar kreeg

“Ik denk dat we 100 duizend inzetten op 9½. Ik gaf mijn mensen zes cijfers om te wedden. Ik moest ervoor zorgen dat hij weddenschappen kon doen, omdat ik eerder zelf naar het wedkantoor ging om te wedden, en zij mij niet toelieten in te zetten”.

Hij zei ook later dat hij een vriend 400.000 dollar gaf om de weddenschappen te plaatsen, maar de vriend had slechts een $ 87.000 dollar kunnen inzetten meer was niet toegestaan. Uiteraard zou Floyd de knockout inzet hebben gewonnen, maar hij had ook de inzet op 9,5 ronden gewonnen als deze wel werd geplaatst, hij beëindigde de strijd op 1:05 in de 10e ronde.

Bekijk ook

China’s gevaarlijkste kickbokser tekent bij ONE Championship

Hij is nu klaar om zijn geweldige carrière voort te zetten

Brute Head Kick ‘KO’: Vechter naar de vlakte (video)

Tijdens het Shlemenko FC evenement in Omsk afgelopen weekend viel er een dikke KO te bewonderen

‘KO’: Geraldo, zoon van Nieky Holzken stompt rivaal door de ring

Dat de appel niet ver van de boom valt in de familie Holkzen is al lang bekend.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page