Max Holloway valt uit voor UFC 226 wegens ernstige blessure Nieuws
Nieuws

Max Holloway valt uit voor UFC 226 wegens ernstige blessure

Max Holloway valt uit voor UFC 226 wegens ernstige blessure

Men vreesde even voor een beroerte

De vechter wilde doorgaan met de voorbereidingen voor de wedstrijd, maar vertoonde nog steeds symptomen en kon niet aan de open trainingen voldoen. Hij vertoonde symptomen zoals slecht zien en onduidelijke spraak, symptomen die ook bij een beroerte de kop op kunnen steken. Hij werd woensdagavond teruggebracht naar de eerste hulp voor verdere tests. Ortega werd kort daarna op de hoogte gebracht van het nieuws en het is onduidelijk of hij op de kaart blijft als de co-main event.

Last minute afzeggingen zijn een trend geworden

Holloway vocht voor het laatst in december 2017 tegen Jose Aldo bij UFC 218, een partij die hij won via derde ronde TKO. Hij was opgeroepen om Tony Ferguson te vervangen en tegen Khabib Nurmagomedov te vechten op UFC 223 voor de lichtgewicht titel in april, maar hij werd uiteindelijk medisch ongeschikt geacht om te vechten. Khabib versloeg uiteindelijk Al Iaquinta om de titel te claimen. Last minute afzeggingen zijn een trend geworden voor de International Fight Week. UFC 189, 200, 213 en nu 226 zijn allemaal ontsierd door vechters die zich terugtrekken of op het laatste moment van de kaart worden verwijderd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws