Home / Nieuws / ‘Max Holloway is een betere bokser dan Conor McGregor’

‘Max Holloway is een betere bokser dan Conor McGregor’

'Max Holloway is een betere bokser dan Conor McGregor'

Dustin Poirier heeft zijn mening gegeven over het voortdurende debat wie de beste bokser in MMA is. Max Holloway hield vorige maand een bokskliniek tegen Calvin Kattar. Daarbij claimende dat hij de beste bokser is.

De voormalige vedergewicht kampioen Holloway straft de beste Kattar gedurende vijf ronden voordat hij won. In de laatste ronde begon Holloway het commentaar team toe te spreken. Verklaarde hij zichzelf de beste bokser in MMA, terwijl hij tegelijkertijd Kattars stoten aan het ontwijken was.

De beste

McGregor reageerde onmiddellijk op de reacties op sociale media voordat hij dieper inging op het onderwerp. De Ier verklaarde zichzelf de beste bokser in MMA en zwoer dit te bewijzen door Poirier in Abu Dhabi uit te schakelen.

Helaas voor McGregor verliepen de zaken niet zoals gepland. Poirier deelde verschillende schadelijke kuitschoppen uit en versloeg de Ier. Poirier, die hiermee zijn verlies van 2014 op indrukwekkende wijze wraakte op McGregor.

Beter bokser

In een gesprek met de bekende bokstrainer Teddy Atlas op de podcast ‘THE FIGHT’. Beweerde Poirier dat McGregor harder slaat, maar Holloway is de betere bokser van de twee.

,,Conor is absoluut de betere stoter”, zei Poirier. ,,Het lijkt erop dat Max dingen samenbrengt en beter in staat is om combinaties uit te voeren. Ik denk dat Max Holloway de betere bokser is. “

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

RAUW: Kickbokslegende Badr Hari op oorlogssterkte

Badr Hari lijkt harder dan ooit te werken aan een comeback. Recentelijk zei de Kicbokslegende ...

Piepjonge MMA-vechter (16) maakt imposant profdebuut (video)

Victoria “The Prodigy” Lee was zo goed als geadverteerd in haar langverwachte mixed martial arts-debuut ...

Boze kickboks fans steunen verslagen vechter, beslissing onterecht?

Illias Ennahachi prolongeerde vandaag in Singapore zijn ONE Championship vlieggewicht titel kickboksen. De Nederlands-Marokkaanse vechter ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page