‘Max Holloway is een betere bokser dan Conor McGregor’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / ‘Max Holloway is een betere bokser dan Conor McGregor’

‘Max Holloway is een betere bokser dan Conor McGregor’

'Max Holloway is een betere bokser dan Conor McGregor'

Dustin Poirier heeft zijn mening gegeven over het voortdurende debat wie de beste bokser in MMA is. Max Holloway hield vorige maand een bokskliniek tegen Calvin Kattar. Daarbij claimende dat hij de beste bokser is.

De voormalige vedergewicht kampioen Holloway straft de beste Kattar gedurende vijf ronden voordat hij won. In de laatste ronde begon Holloway het commentaar team toe te spreken. Verklaarde hij zichzelf de beste bokser in MMA, terwijl hij tegelijkertijd Kattars stoten aan het ontwijken was.

De beste

McGregor reageerde onmiddellijk op de reacties op sociale media voordat hij dieper inging op het onderwerp. De Ier verklaarde zichzelf de beste bokser in MMA en zwoer dit te bewijzen door Poirier in Abu Dhabi uit te schakelen.

Helaas voor McGregor verliepen de zaken niet zoals gepland. Poirier deelde verschillende schadelijke kuitschoppen uit en versloeg de Ier. Poirier, die hiermee zijn verlies van 2014 op indrukwekkende wijze wraakte op McGregor.

Beter bokser

In een gesprek met de bekende bokstrainer Teddy Atlas op de podcast ‘THE FIGHT’. Beweerde Poirier dat McGregor harder slaat, maar Holloway is de betere bokser van de twee.

,,Conor is absoluut de betere stoter”, zei Poirier. ,,Het lijkt erop dat Max dingen samenbrengt en beter in staat is om combinaties uit te voeren. Ik denk dat Max Holloway de betere bokser is. “

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

Kapot geslagen: Waarom Saunders niet verder kon tegen Canelo

Billy Joe Saunders moest zaterdagnacht tegen zijn zin opgeven in zijn bokswedstrijd tegen Canelo 'Saul' Alvarez in Texas

🎥 Publiek ramt er op los tijdens Canelo-Saunders bokswedstrijd

Canelo Alvarez en Billy Joe Saunders vochten afgelopen nacht een heftige strijd uit in Texas.

‘Er gaan doden vallen’: K-1 Legende Ernesto Hoost waarschuwt

Ernesto Hoost de K-1 legende en topkickbokser is er zeker van, er zullen doden vallen in de vechtport.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page