MATT BROWN MET PENSIOEN NA DIEGO SANCHEZ GEVECHT - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MATT BROWN MET PENSIOEN NA DIEGO SANCHEZ GEVECHT

MATT BROWN MET PENSIOEN NA DIEGO SANCHEZ GEVECHT

Brown publiceerde over zijn pensioengevecht op Instagram en bevestigde later het nieuws aan MMAWeekly.com.

Veteraan weltergewicht deelnemer Matt Brown heeft bevestigd dat zijn aanstaande partij tegen Diego Sanchez op 11 november in Virginia zal dienen als zijn pensioen in de MMA. Volgens Brown maakte hij de beslissing om met pensioen te gaan, toen hij terugkwam in het trainingskamp om zich op de partij tegen Sanchez voor te bereiden.

Brown voegde eraan toe dat hij vastbesloten is om te stoppen na het gevecht met Sanchez. Brown is sinds het begin onderdeel van het ‘The Ultimate Fighter’ seizoen 7, en bekend als een van de meest opwindende atleten op het UFC-rooster.

Fight of the Night

In de loop van zijn UFC-carrière heeft Brown vijf post-fight bonussen, waaronder drie voor ‘Fight of the Night’, opgehaald. Brown is bekend door zijn opwindende optredens in gevechten zoals zijn overwinning op de voormalige ‘Ultimate Fighter’ kampioen James Wilks, evenals zijn prachtige knock-out tegen Pete Sell.

Eind bonus

Als gevolg van de partij die hij heeft op 11 november met Sanchez, heeft Brown een geweldige kans om nogmaals een bonus toe te voegen aan zijn CV, voordat hij zijn carrière stopt. De komende UFC Fight Night-kaart wordt door de voormalige lichtgewicht kampioen Anthony Pettis aangevoerd tegen Dustin Poirier in het hoofdgevecht.

Bekijk ook

Rico KO’t Jamal! OORLOG IN DE RING

Rico Verhoeven heeft zijn Glory wereldtitel veilig gesteld,

KO! Gökhan Saki trapt James McSweeney naar verlies

Legende Saki lag flink onder vuur door McSweeney

Wraak voor Badr! Plazibat MEPT Adegbuyi ‘KO’ in verhit gevecht

In de eerste ronde liep Adegbuyi tegen een rechterhoek aan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page