MATT BROWN MET PENSIOEN NA DIEGO SANCHEZ GEVECHT Nieuws
Nieuws

MATT BROWN MET PENSIOEN NA DIEGO SANCHEZ GEVECHT

MATT BROWN MET PENSIOEN NA DIEGO SANCHEZ GEVECHT

Brown publiceerde over zijn pensioengevecht op Instagram en bevestigde later het nieuws aan MMAWeekly.com.

Veteraan weltergewicht deelnemer Matt Brown heeft bevestigd dat zijn aanstaande partij tegen Diego Sanchez op 11 november in Virginia zal dienen als zijn pensioen in de MMA. Volgens Brown maakte hij de beslissing om met pensioen te gaan, toen hij terugkwam in het trainingskamp om zich op de partij tegen Sanchez voor te bereiden.

Brown voegde eraan toe dat hij vastbesloten is om te stoppen na het gevecht met Sanchez. Brown is sinds het begin onderdeel van het 'The Ultimate Fighter' seizoen 7, en bekend als een van de meest opwindende atleten op het UFC-rooster.

Fight of the Night

In de loop van zijn UFC-carrière heeft Brown vijf post-fight bonussen, waaronder drie voor 'Fight of the Night', opgehaald. Brown is bekend door zijn opwindende optredens in gevechten zoals zijn overwinning op de voormalige 'Ultimate Fighter' kampioen James Wilks, evenals zijn prachtige knock-out tegen Pete Sell.

Eind bonus

Als gevolg van de partij die hij heeft op 11 november met Sanchez, heeft Brown een geweldige kans om nogmaals een bonus toe te voegen aan zijn CV, voordat hij zijn carrière stopt. De komende UFC Fight Night-kaart wordt door de voormalige lichtgewicht kampioen Anthony Pettis aangevoerd tegen Dustin Poirier in het hoofdgevecht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws