Master Wong gebruikt Wing Chun om een bokser te vernietigen - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Master Wong gebruikt Wing Chun om een bokser te vernietigen

Master Wong gebruikt Wing Chun om een bokser te vernietigen

Master Wong laat zien hoe Wing Chun te gebruiken om een bokser te vernietigen

Hij begon zijn opleiding bij een Chinese meester in het Verenigd Koninkrijk Sifu Wong vorderde snel in vaardigheid en na 5 jaar reisde naar Hong Kong en het vasteland van China om te gaan studeren bij een verscheidenheid aan Chinese meesters in zijn vroege jaren (hij was pas twintig).

Meester in vele vechtsporten

Training in een breed scala aan vechtsporten heeft Sifu Wong een vaardigheidsniveau gegeven zoals zelden gezien in de vechtsport wereld gegeven. Het laat hem ook toe een zeer uitgebreid lesprogramma voor een groot aantal studenten met verschillende eisen te hebben gecreëerd.

Hij opende de Ho Wan Academy in 1992 achter zijn afhaalrestaurant winkel, Sifu Wong ontdekte dat er een grote vraag naar vechtsporten in het gebied en was nooit een tekort aan studenten. Dit leidde uiteindelijk tot de opening van de Master Wong Academy in Charles Street in Ipswich, steeds een van de voltijdse opleiding centra in de regio.

Sifu Wong reist regelmatig naar China om te trainen en te leren van nieuwe vechtkunsten om bij te blijven en om zichzelf te verbeteren. Hij traint harder en vaker dan de meest toegewijde van zijn studenten en heeft nog steeds tijd om films te produceren zijn huidige aanbod van dvd-titels, werk als een motion capture specialist voor film en tv-producties en loopt via de Academie.

Master Wong

In de loop der jaren is Sifu Wong uitgegroeid van een schoolplein slachtoffer in een gerespecteerde en toegewijde vechtsport meester, een teken van wat kan worden bereikt door middel van vastberadenheid en rauw vermogen.

Je moet jezelf afvragen kan je echt vertrouwen op je instructeur? Wat is het doel van wat je leert en zijn de technieken effectief als je ze echt nodig hebt?

Wereldwijd erkend

De Master Wong Academy, echter, wordt wereldwijd erkend met een groeiend internationaal team van instructeurs die exact hetzelfde niveau en de inhoud bieden waar ze ook zijn in de wereld.

Elke stijl gedoceerd aan de Master Wong Academy heeft een uniek doel. Wij zijn blij met de leergierige student en anderen die graag een echt compleet systeem wensen te leren.

Bekijk ook

Chaos breekt uit bij MMA-wedstrijd nadat vechter publiek uitdaagt

Chaos breekt uit bij MMA-wedstrijd nadat vechter publiek uitdaagt

Bellator MMA-bantamgewicht vechter Danny Sabatello won gisteravond.

Sensatie! Heftige spinning back kick knock-out in China

Sensatie! Heftige spinning back kick knock-out in China

Aerdake Apaer had een geweldige manier om zijn eerste MMA-overwinning te behalen.

MMA-ster Brendan Loughnane vecht zich ondanks brute oogblessure naar PFL finale

1 Miljoen! MMA-ster vecht zich ondanks brute oogblessure naar PFL finale

Brendan Loughnane vocht zich gisteravond door een brute oogblessure om door te gaan naar $ 1 miljoen winner-take-all PFL-play-offs.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page