Massale vechtpartij: UFC'er Diaz gaat los (video) Nieuws
Nieuws

Massale vechtpartij: UFC'er Diaz gaat los (video)

Massale vechtpartij: UFC'er Diaz gaat los (video)

Nate Diaz, een van de beruchtste UFC-vechters die een vete uitvecht met onder ander Conor McGregor, kreeg het gisteravond met aan de stok Bellator vechter AJ McKee. Het incident welke plaatsvond op de weging van het Jake Paul vs Tyrone Woodley evenement van aankomende nacht werd op video vastgelegd.

Volgens bronnen ontmoette Diaz en McKee die beide aanwezig waren om hun teamleden die ook vechten te supporten. Na wat heen en weer geschreeuw liep het al snel uit de hand en brak er een massaal gevecht uit.

Teken het contract

Diaz en McKee zouden elkaar hebben lopen uitdagen totdat de boel escaleerde. De boel moest gesust worden door de aanwezige beveiliging. McKee die klaarblijkelijk wil vechten tegen Diaz zei dat deze een contract moet tekenen voor een gevecht.

,,Nate weet hoe het ervoor staat, hij weet waar ik ben, on der teken het contract en laten we het doen", zei McKee. Beide vechters staan op contract bij concurrerende organisaties , Diaz bij de UFC en McKee bij Bellator MMA. Een gevecht zal dus niet zomaar mogelijk zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws