MASSALE SCHIETPARTIJ: Prof MMA-vechter opgepakt (video) Nieuws
Nieuws

MASSALE SCHIETPARTIJ: Prof MMA-vechter opgepakt (video)

MASSALE SCHIETPARTIJ: Prof MMA-vechter opgepakt (video)

Tijdens een massale schietpartij in een buitenwijk van Moskou maandag is prof MMA-vechter Dzhumbulat Baliev opgepakt.

Dzhumbulat Baliev is een van de mannen die die maandag zijn gearresteerd na een vuurgevecht. Er werd gebruik gemaakt van Kalashnikov-aanvalsgeweren. Het vuurgevecht brak op klaarlichte dag uit in het zuiden van Moskou. Volgens talloze berichten in en buiten Rusland.

Regen van kogels

Een hagel van geweervuur ​​terwijl gewapende mannen uit de auto's sprongen en het vuur openden met pistolen en halfautomatische wapens nabij het ‘Yasnyy’ wooncomplex in het zuiden van de Russische hoofdstad. De reden van de schietpartij is niet bekend.

Met afschuw keken de bewoners keken hoe de schietpartij zich ontwikkelde. Het duurde slecht een paar minuten maar richte veel schade aan. De schietpartij verplaatste zich naar een nabijgelegen parkeerplaats. Auto's die geparkeerd stonden zaten vol met kogelgaten.

Ontsnappen

Er werden negen mannen door de politie gearresteerd. Meerdere nieuwsuitzendingen in Rusland meldden dat de professionele MMA-vechter Dzhumbalat Baliev een van de daders is. Hij deed een poging deed om de gevangenneming te omzeilen door zich te verschuilen in een auto. Met vier anderen, die allemaal werden aangehouden.

De 25-jarige Baliev, uit Grozny, Tsjetsjenië, vocht voornamelijk onder de Berkut-vechtsport organisatie. Baliev vocht zijn laatste wedstrijd in maart 2019. MMA-vechters uit Tsjetsjenië staan in hoog aanzien in hun land.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws