Home / Nieuws / MMA NIEUWS / PRESIDENT KADYROV: Tsjetsjenië als locatie UFC 249 Khabib vs Tony

PRESIDENT KADYROV: Tsjetsjenië als locatie UFC 249 Khabib vs Tony

Ramzan Kadyroy (R) in een sparringsessie met Alex Emalianenko (L)

Als het aan de Tsjetsjeense president Ramzan Kadyrov ligt zal zijn land gastheer zijn voor het in nood verkerende UFC 249 event.

RT.Com meldt dat Kadyrov het meest verwachte gevecht in de UFC-geschiedenis graag in Tsjetsjenië. zou hosten. Het oorspronkelijke plan voor een wedstrijd van 18 april in het Barclays Center in Brooklyn werd het slachtoffer van de uitbraak van het coronavirus.

Spannende tijden

De UFC is op zoek naar een alternatieve locatie en in afwachting daarvan reisde Khabib af naar zijn thuisland Rusland, maar verwijt de UFC nu van het bewust aansturen op zijn vertrek naar huis. Er werd gesproken over de Abu Dhabi, maar Khabib kan Rusland niet uit.

Maar er is één locatie die het hele probleem kan oplossen: Tsjetsjenië, Een interne vlucht naar Tsjetsjenië of een rit van 170 km van Khabib’s Makhachkala-geboorteplaats in Dagestan naar de Tsjetsjeense hoofdstad Gronzny zou een goed alternatief zijn. Het zou betekenen dat de UFC al haar geplande vechter voor UFC zou moeten verkassen naar Tsjetsjenië.

Berucht

De Tsjetsjeense leider Kadyrov is berucht, en zijn aanpak van het bestrijden van de verspreiding van het coronavirus in Tsjetsjenië is karakteristiek streng. ‘Als je het mij vraagt, moet iedereen die dit probleem voor zichzelf veroorzaakt, worden gedood.

Niet alleen wordt hij ziek, (maar hij infecteert ook) zijn familie, zijn zussen, broers, buren ”, citeerde het regionale persbureau Caucasian Knot onlangs Kadyrov. Kadyrov is een groot fan van de vechtsporten en bezit zijn eigen Akhmat organisatie of de UFC op het aanbod in zal gaan laat zich raden.

Bekijk ook

🎥 | Mager ventje en oversized blogger beuken er op los (video)

In tijden van een lockdown willen mensen toch actief blijven vechten. Zo ook bloggers Oleg ...

🎥 | GLORY Kickboksers Tavares en Bayrak blijven scherp

Ook al wordt er door de coronapandemie geen wedstrijd gevochten toch blijven Luis Tavares en ...

UFC 250 zaterdag 6 juni 2020 live tv en livestream kijken

Van zaterdag op zondagnacht 6 juni kun je kijken naar UFC 250. Veronica (Talpa) zend ...