PRESIDENT KADYROV: Tsjetsjenië als locatie UFC 249 Khabib vs Tony - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / PRESIDENT KADYROV: Tsjetsjenië als locatie UFC 249 Khabib vs Tony

PRESIDENT KADYROV: Tsjetsjenië als locatie UFC 249 Khabib vs Tony

Ramzan Kadyroy (R) in een sparringsessie met Alex Emalianenko (L)

Als het aan de Tsjetsjeense president Ramzan Kadyrov ligt zal zijn land gastheer zijn voor het in nood verkerende UFC 249 event.

RT.Com meldt dat Kadyrov het meest verwachte gevecht in de UFC-geschiedenis graag in Tsjetsjenië. zou hosten. Het oorspronkelijke plan voor een wedstrijd van 18 april in het Barclays Center in Brooklyn werd het slachtoffer van de uitbraak van het coronavirus.

Spannende tijden

De UFC is op zoek naar een alternatieve locatie en in afwachting daarvan reisde Khabib af naar zijn thuisland Rusland, maar verwijt de UFC nu van het bewust aansturen op zijn vertrek naar huis. Er werd gesproken over de Abu Dhabi, maar Khabib kan Rusland niet uit.

Maar er is één locatie die het hele probleem kan oplossen: Tsjetsjenië, Een interne vlucht naar Tsjetsjenië of een rit van 170 km van Khabib’s Makhachkala-geboorteplaats in Dagestan naar de Tsjetsjeense hoofdstad Gronzny zou een goed alternatief zijn. Het zou betekenen dat de UFC al haar geplande vechter voor UFC zou moeten verkassen naar Tsjetsjenië.

Berucht

De Tsjetsjeense leider Kadyrov is berucht, en zijn aanpak van het bestrijden van de verspreiding van het coronavirus in Tsjetsjenië is karakteristiek streng. ‘Als je het mij vraagt, moet iedereen die dit probleem voor zichzelf veroorzaakt, worden gedood.

Niet alleen wordt hij ziek, (maar hij infecteert ook) zijn familie, zijn zussen, broers, buren ”, citeerde het regionale persbureau Caucasian Knot onlangs Kadyrov. Kadyrov is een groot fan van de vechtsporten en bezit zijn eigen Akhmat organisatie of de UFC op het aanbod in zal gaan laat zich raden.

Bekijk ook

UFC-icoon Khabib! 'nooit meer vechten, dit is waarom'

UFC-icoon Khabib! ‘nooit meer vechten, dit is waarom’

Voor Khabib iis vechten al lang een

Koekoek! Vechter in 10 sec KO door superstoot (video)

Koekoek! Vechter in 10 sec KO door superstoot (video)

Een verrassende superstoot

Deontay Wilder daagt Anthony Joshua officieel uit voor gevecht

Deontay Wilder daagt Anthony Joshua officieel uit voor gevecht

Ondanks de opdracht om het op te nemen tegen Andy Ruiz Jr.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page