Martin J Ward verdedigt Europese titel tegen James Tennyson - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Martin J Ward verdedigt Europese titel tegen James Tennyson

Martin J Ward verdedigt Europese titel tegen James Tennyson

Bellew vs Haye heeft een top boks partij op de undercard staan als Martin J Ward  Europese titel verdedigt

Martin J Ward verdedigt zijn Europese super-vedergewicht titel tegen James Tennyson op de undercard voor Tony Bellew’s rematch met David Haye, is zojuist bekend gemaakt. Ward claimde de Europese titel met een indrukwekkende overwinning op Juli Giner in december 2017 en maakt hiermee zijn eerste titelverdediging tegen de Ier Tennyson in The O2 op 5 mei. Ward heeft ambities om een ​​van de wereldkampioenen van de divisie uit te dagen, en kan een stevige tegenstand verwachten van Tennyson in de ring, die door de WBA op nummer 4 wordt gerangschikt na vier opeenvolgende knock-outoverwinningen.

Martin J Ward verdedigt Europese titel tegen James Tennyson

Ward won de Europese titel in stijl

“Ik ben de traditionele route gegaan en ik ben blij dat ik dat heb gedaan”, zei Ward. “Ik ben er trots op Europees kampioen te zijn en ik vind het belangrijk om titels te verdedigen wanneer je ze wint, dus dit is een goed begin voor 2018 voor mij na een schitterend jaar vorig jaar. “Ik wil nu op het wereldtoneel vooruitgaan, ik heb alles gewonnen wat er is om te winnen en wanneer ik James versla, wil ik gaan werken om op wereldniveau te komen.” Ik geloof dat ik nu klaar ben en ik zal dat bewijzen op 5 mei. ”

James Tennyson is gestegen in de super-lichtgewicht ranglijst

Tennyson verdedigde zijn eigen internationale WBA-titel door Darren Traynor in oktober vorig jaar tijdens een explosief gevecht te stoppen en gelooft dat hij de Europese titel van Ward af kan nemen. “Het is geweldig om deel uit te maken van een gedenkwaardig event” zei Tennyson. “Grote dank aan Eddie Hearn en Matchroom Boxing voor het leveren van nog een grotere kans. “Het voelt raar om tegen iemand in de ring te staan die je bewondert, Martin is een groot kampioen, maar ik heb een grote kans om die titel te bemachtigen, ik grijp deze kans en kom met de titel over die Ierse Zee terug. ”

In de hoofd partij op het event vecht Bellew zijn bittere rivaliteit uit met Haye, nadat hij tijdens de eerste ontmoeting in The O2 in maart vorig jaar, een verbluffende overwinning wist te behalen.

Bekijk ook

Handhavers geklapt op strand! 'Scheveningen is beter'

Handhavers geklapt op strand! ‘Scheveningen beter’ (video)

Handhavers worden vaak niet voor vol aangezien en als Playmobiel politie bestempelt.

'3 ronden keihard vechten!' Ben Saddik over gevecht met Adegbuyi op Glory 81

‘3 ronden keihard vechten!’ Ben Saddik over gevecht met Adegbuyi op Glory 81

In Dusseldorf kunnen de fans 3 ronden oorlog verwachten.

Glory Kickbokser Luis Tavares geschorst voor onbepaalde tijd

Glory Kickbokser Luis Tavares geschorst voor onbepaalde tijd

Luis Tavares is voor onbepaalde tijd geschorst

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page