MAFKLAPPER: Bokskampioen heeft bizarre corona theorieën Nieuws
Nieuws

MAFKLAPPER: Bokskampioen heeft bizarre corona theorieën

MAFKLAPPER: Bokskampioen heeft bizarre corona theorieën
MAFKLAPPER: Bokskampioen heeft bizarre corona theorieën

Of hij teveel klappen heeft gevangen of dat hij het echt meent, de Engelse topbokser Amir Khan complot theoriet er flink op los.

Khan zegt dat onder andere de 5G-torens voor het mobiele netwerk ervoor zorgen dat het coronvirus slachtoffers eist. Sterker nog deze zijn geplaatst om de de bevolking groei tegen te houden en uit te dunnen. Tegen zijn Insta volgers zegt de bokser:

Smoesjes

"Ik denk niet dat het virus uit China komt. Dat is een leugen, echt. Mensen zeggen dat er vleermuizen en ratten zijn gegeten en dat het toen misging, wat een onzin. Geloven jullie dat? Ik niet. Coronavirus dit, coronavirus dat. Jullie worden er waarschijnlijk flauw van, net als ik. Denken jullie niet dat het te maken heeft met het bouwen van de 5G-torens?"

De bokskampioen en voormalig olympisch zilver winnaar in Athene zegt: "Het is door mensen gemaakt. Het is er met een reden, terwijl ze 5G testen. Het kan zijn dat ze het hebben ontwikkeld om de de groei van de bevolking onder controle te houden, om van een hoop mensen af te komen."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws