Luis Tavares te sterk voor Mrad Akram op Fightsense Enfusion Live Nieuws
Nieuws

Luis Tavares te sterk voor Mrad Akram op Fightsense Enfusion Live

Luis Tavares te sterk voor Mrad Akram op Fightsense Enfusion Live

Op het Fightsense Enfusion Live Gala in Den Haag zegevierde Luis Tavares op sublieme wijze

Op het tot de nok toe gevulde gala zagen vechtsport liefhebbers een aantal interessante partijen aan zich voorbij gaan. Enfuson staat altijd garant voor een goede mix van talenten en ervaren vechters die ervoor zorgen dat men waar krijgt voor het geld.

Luis Tavares te sterk voor Mrad Akram op Fightsense Enfusion Live

Kort optreden van Tavares

Tavares was snel klaar met zijn tegenstander Akram die als invaller op korte termijn was komen opdagen, in de eerste ronde ergens rond de 35e seconde schakelde Tavares met een goed gerichte spinning back-kick naar het lichaam Akram uit. Eerder in dezelfde ronde ging deze al eerder neer door een uppercut van Tavares en kreeg acht tellen.

Luis Tavares te sterk voor Mrad Akram op Fightsense Enfusion Live

Apart gevecht tussen Jurgen Dolch en Hicham Achalhi

Het gevecht tussen Jurgen Dolch en Hicham Achalhi was ietwat apart te noemen, de vierkant gebouwde Jurgen Dolch, leek niets te deren te hebben van de trappen van Hicham Achalhi, elke keer als deze een low-kick uitdeelde op de boven benen van Dolch keek deze Achalhi lachend aan, echter irriteerde dit niet alleen Achalhi maar ook het publiek was niet erg onder de indruk. Het gevecht werd na drie ronden toegekend aan Hicham Achalhi.

Wail Karroumi daagt Ilias Bulaid uit voor 67kg Enfusion wereld titel

Wail Karroumi daagde Ilias Bulaid uit voor de 67kg Enfusion wereld titel nadat hij zijn Fightsense Enfusion partij heeft gewonnen. Dit an een heel interessante partij worden indien Bulaid deze uitdaging accepteert. Zo zie je maar dat nieuwe gevechten geboren worden bij elk vechtsport gala dat Enfusion organiseert,

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws