Logan Paul laat broer Jake het vuile klusje oplossen: 'Hij is gewoon te oud' Nieuws
Nieuws

Logan Paul laat broer Jake het vuile klusje oplossen: 'Hij is gewoon te oud'

Logan Paul laat broer Jake het vuile klusje oplossen: 'Hij is gewoon te oud'

In de wereld van boksen en entertainment is de aankondiging van een gevecht tussen Jake Paul en Mike Tyson een onderwerp dat overal opzien baart. Logan Paul, de oudere broer van Jake, heeft echter onthuld dat hij de kans om tegen de bokslegende te vechten heeft afgewezen. Zijn reden? Hij vindt Mike Tyson simpelweg te oud voor een eerlijk gevecht.

Familieaangelegenheid in de ring

Jake Paul, ook bekend als 'The Problem Child', heeft een deal gesloten om in juli terug te keren naar de ring tegen 'Iron Mike'. Dit gevecht, dat zal plaatsvinden in het AT&T Stadium in Dallas en gestreamd wordt op Netflix, wordt zelfs als een professioneel gevecht beschouwd, geen exhibition match. Logan Paul sprak over deze ontwikkeling in zijn Impaulsive podcast, waarbij hij zijn broer's beslissing om het gevecht aan te gaan toejuichte.

Tijdens de podcast onthulde Logan dat hij ook benaderd was om tegen Tyson te vechten, maar onder minder lucratieve voorwaarden en niet op Netflix. Ondanks de potentiële aantrekkingskracht van het gevecht, voelde Logan zich ongemakkelijk bij het idee om het op te nemen tegen een bokser van 57 jaar oud. Hij benadrukte dat, hoewel hij gelooft dat hij Tyson op zijn huidige leeftijd zou kunnen verslaan, het een ander verhaal zou zijn tegen Tyson in zijn prime.

Keuze voor Jake

Logan gelooft dat als Mike Tyson tegen een van de Paul broers zou vechten, Jake de juiste keuze was. Met een professioneel record van 9-1 en overwinningen op grote namen zoals Anderson Silva en Nate Diaz, heeft Jake zich bewezen als een formidabele tegenstander in de ring. Logan, met een professioneel record van 1-1, erkent de prestaties van zijn broer en steunt zijn beslissing om het gevecht aan te gaan.

Logan's beslissing om het gevecht af te wijzen, ondanks de potentiële roem en financieel gewin, toont zijn respect voor de sport en zijn tegenstanders. Zijn opmerkingen over Tyson's leeftijd en de implicaties daarvan voor het gevecht werpen licht op de complexiteit van het matchen van tegenstanders in de bokswereld.

De aankondiging van het gevecht tussen Jake Paul en Mike Tyson blijft de gemoederen bezighouden, zowel binnen als buiten de sportgemeenschap. Met de steun van zijn broer en een indrukwekkend record gaat Jake Paul een uitdagende match tegemoet, terwijl Logan vanaf de zijlijn toejuicht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws