Geheime locatie voor UFC 249 op 9 mei uitgelekt Nieuws
Nieuws

Geheime locatie voor UFC 249 op 9 mei uitgelekt

Geheime locatie voor UFC 249 op 9 mei uitgelekt
Geheime locatie voor UFC 249 op 9 mei uitgelekt

Het Ultimate Fighting Championship heeft een locatie voor het UFC 249 event.

Donderdag meldde Wrestling Observer Radio dat de organisatie op 9 mei een bestemming voor UFC 249 heeft gevonden. Dinsdag kwamen er berichten naar buiten waarin werd beweerd dat het evenement zou plaatsvinden in Florida.

WOR heeft verder verklaard dat het zal plaatsvinden in Jacksonville, Florida in de VyStar Veterans Memorial Arena. "Het lijkt erop dat het de VyStar Veterans Memorial Arena in Jacksonville wordt", zei reporter Dave Meltzer.

Bevestigd door bron

Meltzer was voorzichtig om te zeggen dat het zeker was en merkte op: “Vechters hebben hun tickets al gekregen. De locatie is niet 100 procent bevestigd, maar het is mij verteld vanuit een zeer goede betrouwbare bron."

Wat Meltzer meldt druist in tegen de publieke verklaring van ASM Global, het bedrijf dat zeven locaties in de stad beheert en zegt dat alles gesloten blijft. De gouverneur van Florida, Ron DeSantis echter, vaardigde een bevel uit waarin vechtsport events als "essentiële diensten" werden verklaard, zolang de locatie maar voor het grote publiek gesloten is.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws