LINE UP WFL FINAL 16 DRIE TOERNOOIEN EN TWEE SUPERFIGHTS! Nieuws
Nieuws

LINE UP WFL FINAL 16 DRIE TOERNOOIEN EN TWEE SUPERFIGHTS!

LINE UP WFL FINAL 16 DRIE TOERNOOIEN EN TWEE SUPERFIGHTS!

WFL Final 16 belooft een knaller te worden, naast het toernooi van de zwaargewichten bevat het evenement twee superfights en drie andere toernooien!

De Superfights die WFL op de rol heeft staan zullen toonaangevend zijn voor de rest van het evenement. De aftrap gebeurt door Abbygail Deekman en Ilsury Henrikse deze zullen de eerste Superlicht partij aangaan. Gevolgd door Dimitri Zafiroudis tegen Pietje Doorje. Zafiroudis staat bekend als een harde vechter met 19 overwinningen waarvan er 11 beëindigd zijn via een KO. Doorje heeft Europese titel op zijn naam en minder KO’s maar is een technische en slimme vechter.

LINE UP WFL FINAL 16 DRIE TOERNOOIEN EN TWEE SUPERFIGHTS!

WFL FINAL 16 New Talent toernooi

Wat is er mooier dan als jong talent op een groot evenement als de WFL FINAL 16 te staan, enkele jonge talenten zullen acte de presence geven waaronder Mohammed el Hammouti tegen Mitchell Lammers, en Joey Meziers tegen Mike Frenken, zij zullen zeker gaan proberen een onvergetelijke indruk achter te laten bij het publiek, de organisatie en de mensen thuis.

WFL FINAL 16, 65KG Toernooi

Damian Johansen zal samen met Juan Javier Barragan het 65 kg toernooi inleiden. Johansen heeft ondanks dat hij vijftien jaar jonger is meer partijen gevochten dan Barragan. Barragan daarentegen heeft minder partijen maar wel meer titels behaald. Yassir El Atmioui en Younes Smaili zijn beide jong, snel, sterk en zullen zeker proberen de partij volledig uit te vechten.

WFL FINAL 16, 77 KG TOERNOOI

Abdelmouniem Mouyah en Jay Overmeer openen de 77KG reeks. Mouyah heeft meer ervaring opgebouwd, maar Overmeer heeft van zijn vijftien winstpartijen er twaalf beëindigd via een KO. Voormalig Nederlands kampioen Kevin Hessling staat tegenover de meervoudig wereldkampioen Darryl Sichtman. Samen hebben deze vechters meer dan 100 partijen gevochten en zijn zeer ervaren te noemen.

WFL: Final 16 kun je op zondag 29 oktober vanaf 20:00 bekijken Spike.

De voorlopige line-up voor WFL: Final 16

Superfights
Abbygail Deekman vs Ilsury Henrikse
Dimitri Zafiroudis vs Pietje Doorje
New talent toernooi
Mohammed el Hammouti vs Mitchell Lammers
Joey Meziers vs Mike Frenken
65 kg toernooi
Damian Johansen vs Juan Javier Barragan
Yassir El Atmioui vs Younes Smaili
77 kg toernooi
Abdelmouniem Mouyah vs Jay Overmeer
Kevin Hessling vs Darryl Sichtman
Final 16
Levi Rigters vs Redouan Cairo
Reamon Welboren vs Sam Tevette
Serkan Ozcaglayan vs Fabio Kwasi
Fred Sikking vs Boy Boy Martin
Tarik Khbabez vs Nordine Maheidinne
Henriques Zowa vs Murat Aygun
Andrei Stoica vs Sahak Parparyan
Hoofdpartij:
Melvin Manhoef vs Remy Bonjasky
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws