Limburgs Talent naar WK Karate op Tenerife Nieuws
Nieuws

Limburgs Talent naar WK Karate op Tenerife

Limburgs Talent naar WK Karate op Tenerife

Hij is pas 15 jaar maar een groot karate talent, Sammy Schippers van sportschool Alken vecht op het WK Karate op Tenerife.

Limburgs Talent naar WK Karate op Tenerife

Sammy Schippers neemt volgende maand deel aan het WK karate op Tenerife, het eiland waar normaliter veel mensen naar toe gaan om vakantie te vieren, is gastheer voor het WK karate. Zijn trainers en Sammy zelf hebben er alle vertrouwen in dat hij hoge ogen gaat gooien op het WK, waar hij de enige deelnemer uit Nederland is, hij vecht in de 70KG klasse.

Sportschool met goede reputatie

Sammy komt uit de sportschool van Roger Alken, een begrip in Limburg en Nederland, de sportschool ooit opgericht door Hub Alken de vader van Roger, staat er om bekende goede vechters op te leiden. Naast Karate heeft de sportschool ook een groot aantal talenten in het kickboksen rondlopen. In November organiseert men het Impact gala waar deze talenten in actie zullen komen.

Het WK wordt van 25 tot en met 29 oktober op het Spaanse eiland gehouden, en wij wensen Sammy veel succes met het mee terug nemen van de titel naar Nederland. OSU!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws