Lilian Djarkasi genomineerd voor Oranje Fonds prijs ivm kickbokslessen dementerende ouderen Nieuws
Nieuws

Lilian Djarkasi genomineerd voor Oranje Fonds prijs ivm kickbokslessen dementerende ouderen

Lilian Djarkasi genomineerd voor Oranje Fonds prijs ivm kickbokslessen dementerende ouderen

Genomineerd voor Kickboksles geven aan dementerende ouderen, erkenning voor Lilian Djarkasi.

Goed nieuws voor Lilian Djarkasi zij is namelijk genomineerd door het Oranje Fonds voor een Appeltje van Oranje. In totaal zijn er 43 projecten genomineerd waaronder het geven van kickbokslessen aan dementerende ouderen. Tot en met 17 januari kunnen mensen stemmen via stem.oranjefonds.nl op het project wat zij willen steunen. Laten wij Lilian Djarkasi steunen door op haar te stemmen.

Lilian Djarkasi genomineerd voor Oranje Fonds prijs ivm kickbokslessen dementerende ouderen

Al eerder een prijs gewonnen

Lilian heeft in 2014 al eerder een prijs gewonnen, toen was zij nog student. Het project wat zij destijds starte en wat een groot succes is werd gestart via Studio Moio in Leiden. Lilian die zelf een fervent kickbokser is haalt veel voldoening aan het lesgeven van de dementerende ouderen. Zij wordt dan ook ondersteunt door veel mensen die het initiatief een warm hart toedragen. Aangezien er met kwetsbare ouderen wordt gewerkt staat de veiligheid voor en wordt er gewerkt met extra valmatten bijvoorbeeld.

Out of the box idee

De jury koos destijds voor 'kickboksen met ouderen', omdat het ouderen zelfvertrouwen geeft, aanzet tot sporten en het idee compleet 'out of de box' kwam. Zij won er toen 500 euro mee, deze heeft zij besteed om haar trainingen verder te kunnen uitbreiden. Kickboksen is goed voor ieders zelfvertrouwen, en geeft de ouderen waar Lilian les aan geeft veel plezier, en zo blijven zij soepel en beweeglijk. Vindt jij het ook een super initiatief, stem dan op Lilina zij verdiend het Appeltje van Oranje zeker.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws