Lijfwacht Mike Tyson: 'Het was moord of dit'
Home / Nieuws / Lijfwacht Mike Tyson: ‘Het was moord of dit’

Lijfwacht Mike Tyson: ‘Het was moord of dit’

Mike Tyson had blijkbaar een vrij uniek voorbereidingsproces vóór elk van zijn gevechten. Volgens zijn voormalige lijfwacht Rudy Gonzalez, had de bokslegende eerst seks voor hij de ring in ging.

Volgens de oude lijfwacht en chauffeur van Tyson, Rudy Gonzalez, moest Tyson seks hebben voordat hij de boksring in ging. Niet de avond ervoor, maar letterlijk in de kleedkamer voordat hij de ring in stapte om te vechten. (lees door onder video).

,,Een van de grootste geheimen met Mike was dat hij seks moest hebben in de kleedkamer voor gevechten”, vertelde Gonzalez aan The Sun. ,,Ik moest een groupie vinden, het maakte niet uit wat voor meisje het was. Mike zei letterlijk: ,,Als ik geen seks krijg, vermoord ik mijn rivaal.” Tyson moest seks hebben om een ​​deel van de kracht die hij had los te laten. ,,Dus ik had meisjes weggestopt in badkamers en kleedkamers. “

Maakte niet uit met wie

De nu 55-jarige Mike Tyson (50-6) bokste voor het laatst professioneel in 2005 toen hij een nederlaag leed tegen Kevin McBride. Pas in 2020 stapte hij terug in de ring voor een oefenwedstrijd met Roy Jones Jr. in november. De Amerikaan zweert nu bij het roken van cannabis voor een wedstijd maar dat was vroeger anders.

,,Soms ging hij een minuutje met ze mee naar binnen, trok ze letterlijk uit elkaar, draaide zijn nek en zei: ‘Oké, deze man blijft vannacht in leven’. Zijn grootste angst was dat hij iemand in die ring zou vermoorden . Hij wist dat hij het kon”, aldus Gonzalez.

Bekijk ook

‘UFC’s vieze spelletjes!’ Kampioen Ngannou spreekt

Francis Ngannou onthult dat UFC hem dreigde

Verslagen UFC’er Moreno: ‘Ik dacht dat ik had gewonnen’

Brandon Moreno verloor de UFC-vlieggewicht titel

Brute knock-out bij kickboks event! ‘Kijk het hier terug’

Mocht je het gemist hebben kijk hier terug.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page