Lijfwacht Mike Tyson: 'Het was moord of dit' Nieuws
Nieuws

Lijfwacht Mike Tyson: 'Het was moord of dit'

Lijfwacht Mike Tyson: 'Het was moord of dit'

Volgens de oude lijfwacht en chauffeur van Tyson, Rudy Gonzalez, moest Tyson seks hebben voordat hij de boksring in ging. Niet de avond ervoor, maar letterlijk in de kleedkamer voordat hij de ring in stapte om te vechten. (lees door onder video).

,,Een van de grootste geheimen met Mike was dat hij seks moest hebben in de kleedkamer voor gevechten", vertelde Gonzalez aan The Sun. ,,Ik moest een groupie vinden, het maakte niet uit wat voor meisje het was. Mike zei letterlijk: ,,Als ik geen seks krijg, vermoord ik mijn rivaal." Tyson moest seks hebben om een ​​deel van de kracht die hij had los te laten. ,,Dus ik had meisjes weggestopt in badkamers en kleedkamers. "

Maakte niet uit met wie

De nu 55-jarige Mike Tyson (50-6) bokste voor het laatst professioneel in 2005 toen hij een nederlaag leed tegen Kevin McBride. Pas in 2020 stapte hij terug in de ring voor een oefenwedstrijd met Roy Jones Jr. in november. De Amerikaan zweert nu bij het roken van cannabis voor een wedstijd maar dat was vroeger anders.

,,Soms ging hij een minuutje met ze mee naar binnen, trok ze letterlijk uit elkaar, draaide zijn nek en zei: 'Oké, deze man blijft vannacht in leven'. Zijn grootste angst was dat hij iemand in die ring zou vermoorden . Hij wist dat hij het kon", aldus Gonzalez.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws