LIEF: Sumoworstelaar in tranen bij kampioenschap (video) Nieuws
Nieuws

LIEF: Sumoworstelaar in tranen bij kampioenschap (video)

LIEF: Sumoworstelaar in tranen bij kampioenschap (video)

Een Sumoworstelaar barstte in tranen uit na het winnen van zijn eerste kampioenschap

Niets is aandoenlijker dan een man te zien huilen. Een sumoworstelaar die meedeed aan het eerste grote toernooi van het jaar in Japan, brak in tranen uit nadat hij bovenaan was geëindigd. Tokushoryu, die net uit de tweede divisie was gekomen, vocht zich zondag een weg naar een 14-1 record tijdens het Grand Sumo Tournament en won de felbegeerde Emperor Cup.

Met een lengte van 1,81 meter en een gewicht van 188 kilogram, versloeg Tokushoryu ozeki de op een na hoogst geplaatste Takakeisho (11-4) om zijn eerste topklasse kampioenschap in zijn 11-jarige carrière te winnen.

Met een reden

"Dit is geweldig. Wat heb ik gedaan, 'vertelde de 33-jarige Kyodo News. "Ik heb misschien te veel gehuild, maar op dat moment voelde ik me opgelucht van alle druk. Het voelt als een droom," zei hij. "Ik voel me niet zoals mezelf. Ik voel dat ik op wolken loop. "

Afgezien van het bewijs dat hij het kon halen, had Tokushoryu een belangrijke reden om de beker te winnen: Katsuhito Ito, zijn mentor en coach bij de sumoclub van de Kindai Universiteit, stierf slechts een week geleden op 55-jarige leeftijd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws