Gevreesde topvechter geeft bonus weg aan goede doelen Nieuws
Nieuws

Gevreesde topvechter geeft bonus weg aan goede doelen

Gevreesde topvechter geeft bonus weg aan goede doelen
Gevreesde topvechter geeft bonus weg aan goede doelen

Hij staat bekend als een van de meest gevreesde vechters in de wereld, Lethwei atleet Dave Leduc.

Lethwei vindt zijn oorsprong in het voormalige Birma (huidige Myanmar), Leduc zelf afkomstig uit Canada is een ware god in Myanmar. De ongeslagen kampioen in de brute vechtsport waar zelfs kopstoten toegestaan zijn en met de blote vuist gevochten word, werd blij verrast met een extra bonus.

Leduc ontving maar liefst een bonus gerelateerd aan het laatste toernooi waar hij in vocht (WLC9) ter waarde van $50.000 dollar. Leduc die zijn hart verpand heeft aan Myanmar zal het geld echter niet in eigen zak steken. Sterker nog hij is van plan er een aantal goede doelen mee te steunen in het land.

Geld wordt goed besteed

"Dat is echt onverwacht,WLC: De Major League van Lethwei, applaus voor @WorldLethwei voor het verzorgen van hun vechters. En bedankt Dubai … Belastingvrij. Ik zal het volledig gebruiken om mijn jonge vrienden in de weeshuizen nog meer te helpen en om een school, een kliniek voor zwangere vrouwen en een andere sportschool voor mijn jonge krijgers te bouwen! Het is het minste wat ik kan doen. Ik ben op een missie, "zegt Leduc op Instagram.

Leduc is niet de eerste top vechter die een groot geldbedrag besteed aan het goede doel. Ook meervoudig wereldkampioen boksen Manny Pacquiao liet een heel dorp bouwen voor daklozen in zijn land de Filippijnen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws