Lekkertje! Sexy MMA-vechter geeft zich bloot op internet Nieuws
Nieuws

Lekkertje! Sexy MMA-vechter geeft zich bloot op internet

Lekkertje! Sexy MMA-vechter geeft zich bloot op internet

Lucero Acosta is de volgende MMA-vechter die haar kunnen buiten de kooi toont op OnlyFans. De mooie Mexicaanse geeft zich volledig bloot op het lucratieve bijverdien platform waar veel vechtsters terug te vinden zijn.

Ondanks hoe bekritiseerd de OnlyFans-business is, valt niet te ontkennen hoeveel de mensen die destijds hun baan verloren tijdens de covid-pandemie hebben geprofiteerd. Dat is de reden waarom verhalen van atleten die het waagden en nu nog steeds naar buiten komen.

Acosta met de bijnaam 'La Loba' is er daar een van, zijn verdiend inmiddels bakken met geld door haar fans die graag een abonnement nemen meer van zichzelf te laten zien. Maar vergis je niet Acosta is een van de veelbelovende mixed martial arts-vechters die er vandaag de dag bestaan.

Veel geld verdienen

Maar die ook profiteerde van haar schoonheid en haar goed werkende lichaam om extra inkomsten te verdienen op het exclusieve contentplatform. De 27 jarige is al vanaf haar veertiende actief in de vechtsport. Er is volgens haar eigen zeggen niets mis met het feit geld te verdienen aan haar welgevormde lichaam.

De mooie atlete besloot daarom in de voetsporen te treden van andere atleten zoals ex UFC vechter Paige VanZant die, naast het presteren in hun sport, ook die onverschrokken inhoud delen waar de foto's in outfits die weinig aan de verbeelding overlaten de belangrijkste zijn, waardoor ze veel geld verdienen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws