Lafaard! Jake Paul daagt UFC topknokker uit voor gevecht Nieuws
Nieuws

Lafaard! Jake Paul daagt UFC topknokker uit voor gevecht

Lafaard! Jake Paul daagt UFC topknokker uit voor gevecht

Jake Paul, de naar boksen overgestapte YouTube-ster vecht 30 augustus tegen voormalig UFC-kampioen Tyron Woodley. Daarop vooruitlopend daagt Paul UFC-ster Jorge Masvidal vast uit voor een gevecht.

Dat Paul toch wel kan boksen heeft hij inmiddels laten zien. Of hij een gevaar is voor grote namen als Masvidal valt nog te bezien. Uit het gevecht met Woodley zal moeten blijken in hoeverre de YouTuber komt in zijn constante uitdagingen van bekende vechters.

Domme zet

Ooit waren Paul en Masvidal vrienden, nu blijkt dat vervaagt en blijkt dat ze niets meer zijn dan bittere vijanden. Tijdens het pers moment gisteren had Paul geen levende woorden voor Masvidal. ,Ik was niet verrast door Masvidal", zei Paul in Cleveland. ,,Hij heeft dezelfde managers als Woodley en hij is een beetje een lafaard. Laten we eerlijk zijn, Masvidal is niet slim. "

Na de opmerkingen van Paul op woensdag besloot Masvidal om terug te reageren met een bericht op sociale media waarin hij beweerde dat Paul, hem onlangs had gevraagd om als vrienden rond te hangen. ,,Ik denk dat dit betekent dat je me nu niet meer vraagt om rond te hangen en te trainen", schreef Masvidal. ,,Maak je geen zorgen om mij, er komen een handvol problemen op je af."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws