'Jake Paul gebruikt doping voor Tyron Woodley bokswedstrijd'
Home / Nieuws / Boks Nieuws / ‘Jake Paul gebruikt doping voor Tyron Woodley bokswedstrijd’

‘Jake Paul gebruikt doping voor Tyron Woodley bokswedstrijd’

Jake Paul tijdens een training

Jake Paul, een YouTuber die bokser is geworden, zal doping gebruiken voor zijn komende bokswedstrijd met Tyron Woodley, zegt de beroemde MMA-trainer Firas Zahabi. Zonder stimulerende middelen zou Paul het niet redden.

Het zal interessant zijn om te zien of Paul deze opmerkingen ziet en wat zijn reactie daarop is. Tot nu toe zijn er geen aanwijzingen dat Paul gezakt is voor een dopingtest. Nu wordt er niet zo streng gecontroleerd zegt Zahabi.

Woodley niet

,,Ik wilde het er niet over hebben, maar mijn belangrijkste factor is het team van Jake Paul, ze zullen allerlei soorten middelen gebruiken. Ik denk niet dat ze testen”, zegt Zahabi. ,,Misschien de week van het gevecht, maar er is geen USADA zoals bij de UFC die regelmatig test. “

,,Ik zeg het niet graag, maar ik denk zeker dat Jake Paul doping zal gebruiken. Het bestaat in de bokswereld, net zoals het bestaat in MMA. En ik denk niet dat Tyron het zal doen. Ik denk dat Tyron volkomen natuurlijk zal zijn. Maakt het een verschil? Dat doet het absoluut.”

Bekijk ook

‘Wat een Bullshit!’ Joshua slaat terug naar de pers

Anthony Joshua zegt dat er gelogen wordt

‘Permanente schade’ UFC-ster Ngannou over knieblessure

Ngannou verdedigde met succes zijn titel afgelopen weekend

Jake Paul vraagt om gevecht tegen Conor McGregor

Nu beiden op hetzelfde gewicht zijn

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page