'Kus me reet, ik sla hem verrot! 'Tyson Fury dreigt bokser Nieuws
Nieuws

'Kus me reet, ik sla hem verrot! 'Tyson Fury dreigt bokser

'Kus me reet, ik sla hem verrot! 'Tyson Fury dreigt bokser

Tyson Fury maakt geen grappen en is boos op een oude vriend en mede bokser. Het Britse boksicoon vertelde Derek Chisora ​​zijn reet te kussen. Fury is er ziek van dat zijn oude vriend zijn tegenstanders steunde.

De zigeunerkoning dreigde ook hem "in het gezicht te slaan" voor zijn opmerkingen. Fury en Chisora ​​hebben twee keer tege elkaar gevochten, maar hebben in de loop der jaren een vriendschap ontwikkeld. Die band lijkt echter onherstelbaar te zijn gebroken, nadat Fury de 38-jarige in april aanviel voor het steunen van Dillian Whyte.

Ik pik dit niet

De WBC-zwaargewicht kampioen vertelde talkSPORT: ,,Ik vond dat Derek het absoluut fantastisch deed tegen Kubrat Pulev. Echter, ik en Derek Chisora ​​waren vroeger kameraden. Ik ging naar Monaco om hem te steunen. Ik ging naar Hamburg om hem te steunen."

,,Dan, zodra ik een gevecht heb, zegt hij: 'Ik kies de andere man'. Dus Derek Chisora ​​kan mijn kont kussen en als ik hem zie, sla ik hem verrot. " Voorafgaand aan Fury's knock-out van Whyte in april, sprak Chisora ​​zich uit over de wedstrijd.

Ik pak hem aan

,,Ik ben bereid mijn huis erop te zetten. Ik ben bereid mijn huis op Dillian Whyte te zetten en te zien hoe hij Tyson Fury knock-out zal slaan. Kijk naar je gezichten in de studio! Tyson is mijn maat en ik weet dat hij luistert - Tyson, je gaat knock-out."

Fury beschreef hoe Chisora ​​vervolgens probeerde terug te komen van zijn beweringen, en hoe hij er niets van had. Hij voegde eraan toe: “Na het gevecht kwam hij naar de afterparty en zei dit, dat en nog een miljoen excuses. Uiteindelijk doe je dat je vrienden niet aan."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws