Kung Fu Leeuw vanaf 16 februari in de bioscoop | Video Trailer Nieuws
Nieuws

Kung Fu Leeuw vanaf 16 februari in de bioscoop | Video Trailer

Kung Fu Leeuw vanaf 16 februari in de bioscoop | Video Trailer

De film Kung Fu Leeuw is vanaf 16 februari in de Nederlandse bioscopen te zien. Opgedragen aan alle Sifu’s, Sensei’s, en trainers die aan onze kinderen leren wat toewijding is.

De 14-jarige Jimmy is een van de beste Kung Fu leerlingen van zijn school en bloed fanatiek. Zijn droom om in de leeuwenkop te dansen valt echter uit elkaar, als de selectie van het nieuwe leeuwendans team wordt samengesteld, ziet Jimmy zijn droom om in de leeuwenkop te dansen uiteenvallen.

Over dromen uit laten komen

Nieuwkomer Li Jié wordt door de Sifu (leermeester) van Jimmy verkozen om in de leeuwenkop te dansen. Tegen zijn Sifu ingaan durft Jimmy niet. Echter wil hij zijn doel niet laten gaan. De strijd begint in het gevecht om wie de Kung Fu leeuw wordt.

Nieuwe Nederlandse jeugdfilm over kung fu en leeuwendansen. Met o.a. Lau Kar Yung (Dragon’s Claws 1979, The Grandmaster 2013). Vechtchoreografie verzorgd door Shu Ming Tong en Pau Han Kho (STEAM 2018). 16 februari 2023 in de bioscoop.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws