Kotsende vechter geschorst: '20 keer overgegeven' Nieuws
Nieuws

Kotsende vechter geschorst: '20 keer overgegeven'

Kotsende vechter geschorst: '20 keer overgegeven'

Bellator 274-winnaar Adam Piccolotti is geschorst nadat hij een video op Instagram had gepost waarin hij kotsend te zien is. De voorzitter van de Association of Boxing Commissions vindt dat Piccolotti een "onnodig gevaarlijk" proces van afvallen had doorstaan.

Bellator MMA vechter Piccolotti versloeg Georgi Karakhanyan zaterdag in de Mohegan Sun Arena. Daarna plaatste hij een Instagram-video die hij later verwijderde, waarin hij uit een draagbare sauna kruipt en groen/gele vloeistof over een geaarde handdoek braakt. Dit in een poging gewicht te verliezen voor zijn gevecht.

Levensgevaarlijk

Piccolotti verklaarde ook in het bijschrift dat hij "de hele nacht meer dan 20 keer overgaf." Vandaag werd bekend dat Piccolotti is geschorst voor minimaal 6 maanden. Picoletti moet toestemming krijgen van een nefroloog om daarna terug te keren. Nefrologen zijn medische professionals die aandoeningen en ziekten van de nieren behandelen.

,,Ik heb de video bekeken en vastgesteld dat het afval proces onnodig gevaarlijk was", zei Mazzulli. ,,We maken ons altijd zorgen om de veiligheid van vechters en om gewicht te besparen. Hopelijk wordt dit een leerzame ervaring (voor Piccolotti). Gelukkig is hij niet overleden."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws