Jake Paul naar Bellator MMA? 'Meer dan welkom'
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Jake Paul naar Bellator MMA? ‘Meer dan welkom’

Jake Paul naar Bellator MMA? ‘Meer dan welkom’

Jake Paul naar Bellator MMA! 'Meer dan welkom'

Scott Coker, Bellator MMA president biedt Jake Paul een thuis in MMA. ‘Als hij wil komen vechten bij ons is hij welkom.’

Sinds hij de teugels overnam bij Bellator in 2018, heeft Coker een geconcentreerde inspanning geleverd om jong talent binnen te halen en te ontwikkelen. Gezien de manier waarop Jake Paul en zijn broer Logan in hun korte bokscarrières hebben gepresteerd, is Coker vol lof over hun potentieel en mat name over Jake.

Harde werker

UFC-baas Dana White denkt daar anders over en vindt de gebroeders Paul maar een stel losers. Inmiddels is er dan ook een oorlog ontstaan tussen Jake en White die afgelopen week escaleerde. Maar hoewel White misschien niet geïnteresseerd is om in de Jake Paul-business te stappen, is Bellator-president Coker dat zeker (lees verder onder video).

,,Kijk, deze jongens zijn echte atleten, en ze zijn jong, ze werken hard”, vertelde Coker aan de pers. ,,Ze worden beter en beter en beter. Wat je zag met Tyron Woodley, dat is hard werken om op dat punt te komen. Ik heb Woodley nog nooit zo knock-out zien gaan, toch? En dus, is het gewoon boksen? Ja. Dus ik zei altijd: ‘Kijk, man, onderschat deze jongens niet’, en dit was zo’n anderhalf jaar geleden.”

Steeds beter

2021 was een belangrijk jaar voor de bokscarrière van Jake Paul. In april versloeg Paul voormalig Bellator-kampioen weltergewicht Ben Askren in twee minuten. Dat gevecht zette vervolgens in augustus een wedstrijd op met Askren’s teamgenoot, voormalig UFC-kampioen weltergewicht Woodley. Eind vorig jaar ging Woodley KO en dat imponeerde Coker des te meer.

,,Als hij MMA wilt vechten, doen we dat graag”, zei Coker. ,,Jake heeft al een worstelachtergrond. Je hebt het gezien, en dus wordt deze man alleen maar beter en beter en beter. De dagen dat hij tegen basketballers vocht of wat dan ook, die dagen zijn voorbij.” Hoewel Paul uiteindelijk naar MMA kan komen, heeft de YouTube-persoonlijkheid voorlopig nog genoeg zaken te doen in het boksen. Zoals het uitgestelde gevecht tegen Tommy Fury, de jongere broer van bokskoning Tyson Fury.

Bekijk ook

Werken aan een positieve transformatie met een personal training Amersfoort

Wil jij graag gaan sporten, maar hou je er niet van om naar een grote volle sportschool te gaan dan is een personal training iets voor jou!

Is krachttraining in combinatie met vechtsport wel mogelijk?

Biedt het überhaupt voordelen?

Waarom vechtsporten zo populair zijn om op te wedden

Veel mensen wedden op sport.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page