Kooigevecht: Facebook baas Mark Zuckerberg stijgt naar nieuwe hoogtes Nieuws
Nieuws

Kooigevecht: Facebook baas Mark Zuckerberg stijgt naar nieuwe hoogtes

Kooigevecht: Facebook baas Mark Zuckerberg stijgt naar nieuwe hoogtes

Mark Zuckerbergde techgigant en eigenaar van Meta en Facebook is na jaren van intensieve training, bevorderd tot de rang van Braziliaanse Jiu-Jitsu blauwe band door de legendarische MMA-coach, Dave Camarillo.

Eerder deze maand werd opgemerkt dat Zuckerberg aan het trainen was met FC-kampioenen Israel Adesanya en Alexander Volkanovski, ter voorbereiding op een mogelijk kooigevecht met Twitter-eigenaar Elon Musk.

Op Facebook onthulde de eigenaar van Meta zijn nieuwste prestatie en feliciteerde ook Camarillo met zijn bevordering tot 5e dan zwarte band. Hij schreef: "Gefeliciteerd Dave Camarillo met je 5e dan zwarte band.

Van beginner tot blauwe band: Zuckerberg's Jiu-Jitsu reis

Je bent een geweldige coach en ik heb zoveel geleerd over vechten en het leven door met jou te trainen. Ook vereerd om bevorderd te worden om deel te nemen aan de blauwe band voor het Guerrilla Jiu-Jitsu-team."

Dit komt enkele jaren nadat de tech-goeroe zijn Braziliaanse Jiu-Jitsu (BJJ) reis begon tijdens de Covid-19-pandemie. Eerder dit jaar maakte hij ook al krantenkoppen toen hij zijn vaardigheden demonstreerde in de categorie beginners witte band en zowel gouden als zilveren medailles won.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws