KOM NAAR DE YOKOSO DUTCH OPEN 2018 Nieuws
Nieuws

KOM NAAR DE YOKOSO DUTCH OPEN 2018

KOM NAAR DE YOKOSO DUTCH OPEN 2018

WAKO Nederland en Karatedo Yōkoso heten u welkom op de Yōkoso Dutch Open in Amsterdam

Dit geweldige toernooi wordt gehouden op vrijdag 23 en zaterdag 24 maart 2018 in Sporthallen Zuid · Amsterdam. Vorig jaar bleek het toernooi een groot succes te zijn. En met de extra teams die dit jaar aanwezig zullen zijn, zullen we u gegarandeerde hoogwaardige gevechten aanbieden. Elk jaar groeit het toernooi de afgelopen tien jaar en dit is de derde keer dat het twee dagen achter elkaar zijn. Op vrijdag hebben zijn er diverse Seminars en een Medisch Seminar voor artsen, coaches en scheidsrechters.

KOM NAAR DE YOKOSO DUTCH OPEN 2018

Ook dit jaar is er K1 voor kadetten volgens de Nederlandse regels

Voor de Grand Champion Men divisie is er een prijs van 500 euro, Women 350 euro en voor alle Tag Team-kampioenen 300 euro! Op zaterdag hebben we alle divisies, dus er zal tijd zijn om van Amsterdam te genieten op zaterdagavond en zondag,We hebben categorieën zoals de Trick Battle en beginnerscategorieën voor Point Fighting YC en OC! Dit jaar hebben we weer de Night Show op zaterdag met de Grand Champion Finals voor Pointfighting en Forms, TAG TEAM Final, Demo's, Trick Battle en misschien wat Finale in LC en K1! Ook dit jaar is er K1 voor kadetten volgens de Nederlandse regels. Dit betekent geen contact met het hoofd tot 16 jaar oud. Alle andere K1-regels zijn van toepassing op deze categorieën, die in de ring worden uitgevochten

Yōkoso Dutch Open net zo succesvol maken als de vorige edities

De WAKO Nederland is er trots op dit Yōkoso Dutch Open-evenement te mogen organiseren en ons organisatiecomité met het Yōkoso Team doet er alles aan om de Yōkoso Dutch Open net zo succesvol te maken als de vorige edities. We kijken er naar uit om jullie allemaal te ontmoeten en wensen je een leuk en succesvol verblijf in Amstelveen / Amsterdam. Yōkoso (Japanse voor welkom) op de Yōkoso Dutch Open 2018!

Programma Yokoso Dutch Open 2018

Vrijdag 23 maart

· Weging vanaf 18.00 uur tot 22.00 uur

· Seminar door SCKA in traditionele, wapens en musical forms

· Medische seminar voor doctors, coaches en scheidsrechters

Zaterdag 24 maart

· Weging van 7.30 uur tot 9.00 uur!

· Opening om 9.15 uur

· Start van de competitie om 9.30 uur met Grand Champion (Open Klasse) gevolgd door Tag Team (2 tegen 2).

· Start van de Pre Avond Show m 18.00 uur

· Start van de Avond Show om 18.30 uur

· Einde van de dag 20.30 uur

Het event wordt gehouden in Sporthallen Zuid · Amsterdam

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws