Kom naar Blikverruimers | De avond van Germaine de Randamie Nieuws
Nieuws

Kom naar Blikverruimers | De avond van Germaine de Randamie

Kom naar Blikverruimers | De avond van Germaine de Randamie

De avond van Germaine de Randamie in Kinepolis Jaarbeurs 3 te Utrecht

Germaine de Randamie (Utrecht, 1984) drukt haar stempel op donderdag 28 september. Deze vechtsporter schreef geschiedins toen ze het begin van dit jaar tot de eerste vrouwelijke UFC wereldkampioen in de categorie vedergewicht schopte. Daarvoor was 'The Iron Lady' al Nederlands, Europees en wereldkampioen kickboksen. De Randamie staat haar mannetje in en buiten de ring en gaat daarbij harde keuzes niet uit de weg.

Inspiratie: De legendarische kickboxer Ramon Dekkers is haar ultieme held. Maar ook het motto 'die with memories, not with dreams'. Quote: 'Films met een boodschap gaven me vaak de moed om op te klimmen, neer te gaan, en weer op te staan.

Germaine de Randamie spart met sportpsychologe

Vechtsporter Germaine de Randamie spart met sportpsychologe en auteur Danielle van der Klein-Driessen over de mentale kant van sport en met gastheer Leon Verdonschot over haar sportprincipes n.a.v. fragmenten uit Filemon slaat door.

Blikverruimers | De avond van Germaine de Randamie Jaarbeurs Utrecht!

Blikverruimers | De avond van Germaine de Randamie
€12,50
Kinepolis Jaarbeurs 3 do 28 sep 19.30

Kom naar Blikverruimers | De avond van Germaine de Randamie
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws