KO gemept! Topkickbokser aangeklaagd door slachtoffer
Home / Nieuws / KO gemept! Topkickbokser aangeklaagd door slachtoffer

KO gemept! Topkickbokser aangeklaagd door slachtoffer

Joe Schilling (links)

Justin Balboa klaagt de bekende kickbokser Joe Schilling aan voor meer dan $ 30.000. De voormalige Glory vechter sloeg zijn slachtoffer knock-out in een bar. Een video van het incident ging viraal op social media.

Het slachtoffer Balboa, de man die werd uitgeschakeld door Joe Schilling, heeft een rechtszaak aangespannen tegen de vechter en de bar waar het incident plaatsvond. Balboa die bekend staat als een lastig persoon als deze gedronken heeft, eist 30.000 dollar aan schadevergoeding zo zegt zijn advocaat.

Uitlokking

De totale schade zou meer dan $ 100.000 bedragen volgens mede advocaat Rich Conforti. ,,We hebben de rechtszaak aangespannen, de beklaagden zijn in het proces van betekening”, zei Conforti. ,,Wij geloven dat de heer Balboa recht heeft op een aanzienlijk hoge schadeclaim voor wat er is gebeurd. Dit op basis van de acties van de heer Schilling en de nalatigheid van Bro Management (eigenaar van de bar. red.).”

Via zijn advocaten beweert Balboa, dat Schilling extreem geweld heeft gebruikt tijdens het incident van 27 juni op B Square, waardoor hij “ernstige verwondingen” opliep. Schilling en getuigen beweren echter dat Balboa stront vervelend was. Zo beledigde en discrimineerde hij een zwarte ober, waar Schilling zegt voor in de bres te zijn gesprongen.

Bekijk ook

Pedo-jagende MMA-vechter blijft in cel: ‘Geen respect voor mensenlevens’

De advocaat van Velasquez had invrijheidstelling op borgtocht gevraagd

Vechtmachine geeft 5 aanvallers pak slaag op parkeerplaats (video)

Wat doe je als er 5 man op je afkomen?

ZIEN! Bokser ring uitgeslagen, land op schoot fotograaf

John "Scrappy" Ramirez sloeg letterlijk zijn tegenstander Jan Salvatierra uit de ring afgelopen nacht in Las Vegas.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page