'KO?' Ex-rivaal Rico Verhoeven pissed na afbreken wedstrijd Nieuws
Nieuws

'KO?' Ex-rivaal Rico Verhoeven pissed na afbreken wedstrijd

'KO?' Ex-rivaal Rico Verhoeven pissed na afbreken wedstrijd

Bigfoot Silva leed een wel heel wonderbaarlijk TKO-verlies in zijn terugkeer naar het MMA afgelopen weekend in Servië. De reusachtige Braziliaan die ooit tegen Rico Verhoeven in de ring stond, bleek verbaast toen de scheidsrechter zijn wedstrijd met Quentin Domingos onderbrak.

Voormalig UFC zwaargewicht titeluitdager Bigfoot Silva reisde naar Sabac, Servië om het op te nemen tegen Quentin Domingos bij Megdan Fighting 9. Voor Silva was dit zijn eerste MMA-gevecht sinds 2017, toen hij in Rusland werd uitgeschakeld door Vitaly Minakov.

Rico Verhoeven

Sindsdien heeft hij gevochten voor GLORY kickboksen en BKFC en verloor hij door knock-out van respectievelijk Rico Verhoeven en Gabriel Gonzaga. Maar nadat hij de afgelopen twee jaar vrij had genomen om uit te rusten, had Silva er weer vertrouwen en zin in. Echter eindigde het gevecht met Domingos in een desillusie voor Silva.

Bekijk de video's en beslis zelf of je de onderbreking terecht vindt. Hoewel Silva gewond leek te zijn, was hij het niet eens met de scheidsrechter over de onderbreking en wilde doorvechten. Silva ging naar Instagram om zijn ongenoegen te laten blijken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws