'KO?' Ex-rivaal Rico Verhoeven pissed na afbreken wedstrijd - Vechtsport Info
Home / Nieuws / ‘KO?’ Ex-rivaal Rico Verhoeven pissed na afbreken wedstrijd

‘KO?’ Ex-rivaal Rico Verhoeven pissed na afbreken wedstrijd

Bigfoot Silva leed een wel heel wonderbaarlijk TKO-verlies in zijn terugkeer naar het MMA afgelopen weekend in Servië. De reusachtige Braziliaan die ooit tegen Rico Verhoeven in de ring stond, bleek verbaast toen de scheidsrechter zijn wedstrijd met Quentin Domingos onderbrak.

Voormalig UFC zwaargewicht titeluitdager Bigfoot Silva reisde naar Sabac, Servië om het op te nemen tegen Quentin Domingos bij Megdan Fighting 9. Voor Silva was dit zijn eerste MMA-gevecht sinds 2017, toen hij in Rusland werd uitgeschakeld door Vitaly Minakov.

Rico Verhoeven

Sindsdien heeft hij gevochten voor GLORY kickboksen en BKFC en verloor hij door knock-out van respectievelijk Rico Verhoeven en Gabriel Gonzaga. Maar nadat hij de afgelopen twee jaar vrij had genomen om uit te rusten, had Silva er weer vertrouwen en zin in. Echter eindigde het gevecht met Domingos in een desillusie voor Silva.

Bekijk de video’s en beslis zelf of je de onderbreking terecht vindt. Hoewel Silva gewond leek te zijn, was hij het niet eens met de scheidsrechter over de onderbreking en wilde doorvechten. Silva ging naar Instagram om zijn ongenoegen te laten blijken.

Bekijk ook

UFC knokker Nate Diaz klaagt: ‘Ik wil vechten’

Diaz is lid van de UFC-selectie sinds 2007

‘Rico tegen Jamal de BESTE partij om te maken’ (video)

Er is al veel gezegd en geschreven over de rivaliteit tussen Verhoeven en Ben Saddik.

Snelle actie! Scheids voorkomt bloedbad na ‘KO’ (video)

Een geluk dat de scheids goed bij zijn positieven was

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page