Knokpartij! 50 man op de vuist bij MMA-evenement (video) Nieuws
Nieuws

Knokpartij! 50 man op de vuist bij MMA-evenement (video)

Knokpartij! 50 man op de vuist bij MMA-evenement (video)

Een 50-man vechtpartij brak uit tijdens een MMA-evenement in Moskou, Rusland, nadat een vechter een potentiële tegenstander had aangevallen tijdens de staredown.

Het incident vond afgelopen weekend plaats tijdens een World Ertaymash Federation (WEF) evenement in het Ivan Yarygin Sports Palace in Moskou, waar vertegenwoordigers uit Oezbekistan en Kirgizië tegen elkaar streden om hun plaats in de competitie te verdienen.

Massal op de vuist

Tijdens het evenement behaalde de Oezbeekse vechter Namazan Samiev een beslissende overwinning op zijn Kirgizische tegenstander en kondigde tijdens zijn toespraak na het gevecht aan dat hij bereid was om meteen tegen een andere vechter onder de aanwezigen te knokken.

Een uitdager verscheen uit de toeschouwers rond de kooi en WEF-promotors stelden voor dat de twee vechters een staredown hielden om de wedstrijd te promoten. Tijdens het oog in oog moment viel Samiev echter onverwachts zijn tegenstander aan en landde een gemene knie op het hoofd, wat leidde tot de massale vechtpartij die meer dan 50 mensen in de kooi lokte.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws