KNOKKEN: Vrouwelijke bokskampioen daagt internet pester uit Nieuws
Nieuws

KNOKKEN: Vrouwelijke bokskampioen daagt internet pester uit

KNOKKEN: Vrouwelijke bokskampioen daagt internet pester uit
KNOKKEN: Vrouwelijke bokskampioen daagt internet pester uit

Vrouwelijke bokskampioen Terri Harper daagt een mannelijke webtrol uit voor een liefdadigheidswedstrijd van de NHS.

De 23-jarige WBC-supervedergewicht titelhouder, wordt beschuldigd van het feit dat zij eruitzag als een "kerel in een jurk". Harper werd het doelwit na het delen van een video van haar en andere vrouwelijke boksers die sportkleding ruilden voor feestjurken.

Harpers trainer, Stefy Bull antwoordde op de Twitter-trol en zei: 'Hoi Sam met je bitch t * ts, zou je tegen Terri willen sparren? Ik betaal je £ 1.000 voor zes ronden, en ik zou jou en je vriend ook in een 5 * hotel stoppen, ik betaal. Neem mijn aanbod aan Troll. "

Angsthaas

Terri's manager Eddie Hearn beloofde het te verdubbelen voor de NHS (Engelse Gezondheid Organisatie). Gisteren zei Stefy dat de trol niet had gereageerd door toe te voegen: "Terri lacht erom. Maar ze trekt graag haar handschoenen aan."

"Je hebt een aanbod gehad om te komen sparren omdat je onbeleefd bent, neem het op en laten we wat geld inzamelen voor de NHS,"zei Harper. Of de internet troll op het aanbod ingaat valt te bezien.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws